Radomeljski jutranji telovadci imajo v svojih vrstah štiri sveže 80-letnike

Skupina Radomlje Društva Šola zdravja, ki šteje več kot 40 jutranjih telovadcev, med njimi je tudi veliko pripadnikov moškega spola, se vsako jutro zbere na prijetni lokaciji ob reki Kamniški Bistrici, kjer si najprej voščijo dobro jutro, potem pa se dobro razgibajo na svežem zraku. Poleg jutranje telovadbe radomeljske telovadce druži tudi medsebojna povezanost in prijateljstvo, velikokrat pa se znajo skupaj tudi poveseliti.

Razlog za veselje in slavje so imeli v petek, 11. oktobra 2019, saj so kar štirje njihovi člani v minulih dneh dopolnili 80 let. Po jutranji telovadbi 1.000 gibov, je sledil še družabni del, saj so slavljenci Elza Hribar, Vinko Pele, Dobrivoj Ilič in Kren Viktor poskrbeli, da so nazdravili in se poveselili. Ker pa so radomeljski telovadci tudi dobri pevci, so ob spremljavi harmonike prepevali, marsikdo, ki so ga zasrbele pete, pa se je tudi zavrtel.

Vsi zbrani, pridružila se jim je tudi predsednica Društva Šola zdravja Zdenka Katkič, so slavljencem, ki so jim vzor, saj se redno udeležujejo jutranje telovadbe, čestitali ter jim zaželeli veliko zdravja. Čestitkam slavljencem se pridružujemo tudi mi!

Miha Ulčar; Foto, video: Matija Žitko

Tagi