Prestavljen Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok – se vidimo 9. septembra!

Žal jo je vreme organizatorjem ponovno zagodlo, zato so bili primorani Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok, načrtovan za 2. september 2018, prestaviti na nedeljo, 9. septembra 2018!

V nedeljo, 9. septembra 2018, vljudno vabljeni na Čarobni dan, ki bo na tej lokaciji upihnil že 9. svečko! Skupaj boste preživeli nepozaben dan ob najrazličnejših aktivnostih in se poslovili od brezskrbnih poletnih dni.

Čarobni dan bo postregel z nešteto športnimi, ustvarjalnimi in drugimi delavnicami, adrenalinskimi doživetji in poučnimi vsebinami. »Poleg več kot 60 različnih društev se nam bodo pridružili tudi številni pokrovitelji in ostali sodelujoči, ki za obiskovalce že pridno pripravljajo predstavitvene aktivnosti. Namignemo vam lahko, da se tudi Zdravko Lidl že pridno ogreva za svoj zmagovalni tek«, pravijo v Zavodu Zaupanje.

Na kar dveh odrih bodo obiskovalce zabavali znani slovenski glasbeni izvajalci, med katerimi so Eva Černe z maskotami muzikala Madagaskar, Alenka Gotar, Omar Naber, Pepel in Kri, Gašper Rifelj in mnogi drugi! Manjkalo ne bo tudi nastopov različnih društev, klubov in ostalih sodelujočih, pridružili se bodo tudi Dunking Devils!

S prijavo na spletni strani www.carobnidan.si si zagotovite cenejšo vstopnico v Arboretum Volčji Potok,  po sistemu 1 odrasla vstopnica = 1 družina (cena: 8,50 eur), pridobite pa lahko tudi vstopnice v nekatere muzeje po istem sistemu (seznam bo pred dogodkom objavljen na spletni strani). Velja za člane Kluba Čarobni dan.

Prav tako lepo vabljeni k obisku Dnevov narodnih noš v Kamniku, od 7. do 9. septembra 2018. Več o dogodku si lahko preberete na https://narodnenose.si/.

Lepo vabljeni k obisku!

 

Komentarji uporabnikov
Tagi