Premagaj svoje ovire, Die, der, das? in masažne svečke

V Centru za mlade Domžale bodo v prvi polovici meseca februarja začeli jezikati po nemško, organizirajo pa tudi dve zanimivi delavnici. Na delavnici Premagaj svoje ovire, bodo udeležencem predstavili eno izmed metod, s pomočjo katere posamezniki skušajo prepoznati svoje ovire in načine ter kako jih preseči. Pred prihodom Valentina pa bodo na valentinovi delavnici naravne kozmetike izdelovali masažne svečke. Če bi se radi udeležili tečaja nemškega jezika ali pa delavnici, ste seveda lepo vabljeni.

Premagaj svoje ovire

ponedeljek, 5. 2. 2018, ob 18. uri

Poznaš svoje slabosti? Kaj je tisto, kar te v življenju zavira in vleče nazaj? Pridi in spoznaj, kako lahko dosežeš tisto, kar si želiš.

Delavnico bodo izvedli udeleženci mednarodnega treninga Labyrinth in the head, ki je potekal jeseni v Estoniji. Predstavili bodo eno izmed metod, s pomočjo katere posamezniki skušajo prepoznati svoje ovire in načine, kako jih preseči. Delavnica je namenjena mladim in vsem, ki jih zanima delo z mladimi in bi radi spoznali nove metode. Obvezne prijave sprejemajo do 2. februarja na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Die, der, das? – Tečaj nemškega jezika

ponedeljek, 12. 2. 2018, ob 18. uri

V Centru za mlade bodo letos jezikali tudi po nemško. S tečajem nemškega jezika začnejo v ponedeljek, 12. 2. 2018 ob 18. uri.

  • Tečaj obsega 30 šolskih ur / 15 srečanj.
  • Cena tečaja: 40€ / osebo, ob minimalno šestih udeležencih.
  • Vodi: Miha Gabrovšek, dipl. nemcist.

Prijave zbirajo za začetni in nadaljevalni tečaj. Izvedel se bo tisti, za katerega bodo prijeli več prijav. Prijave sprejemajo do 7.2.2018 na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Valentinova delavnica naravne kozmetike – Masažne svečke

ponedeljek, 12. 2. 2018, ob 18. uri

V Centru za mlade Domžale bo 12.2.2018, ob 18. uri, potekala valentinova delavnica naravne kozmetike, na kateri bodo izdelovali masažne svečke.

Masažna svečka je izdelana iz dragocenih olj in masla. Uporabljate jo tako, da jo nekaj časa pustite goreti, nato pa še topel vosek zlijete na kožo in ga vmasirate. Koža bo po nanosu mehka in negovana. Svečka je primerna za vegane, saj ne vsebuje čebeljega voska ali ostalih sestavin živalskega izvora. Prijazna pa je tudi okolju, saj svečko v celoti porabimo in jo lahko ponovno naredimo v isti kozarček.

Delavnica je namenjena mladim med 15. in 30. letom in je brezplačna. Obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Prijave zbirajo do 12.2.2018.

Miha Ulčar; Foto: Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi