Poletne šiviljske delavnice “Mladi šivamo” v avgustu in septembru

Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica, vabi, s področja občine Domžale ter okolice, vse mlade od 5. razreda OŠ dalje do 30. leta starosti na poletne ustvarjalne sobote Mladi šivamo.

Srečevali se bomo sobote v avgustu (14.8., 21.8., 28.8.) in v septembru (4.9., 11.9., 18.9.), s pričetkom 14. 8. 2021, od 9. do 14. ure. Za pripomočke, program in material bo poskrbljeno. Prijavnica in informacije za avgust in september na spletni strani: https://drustvo-sinica.eu/novice/mladi-sivamo-delavnice-v-avgustu-in-septembru/ . Še vedno ste dobrodošli k prijavam na delavnice v juliju – prijavnica https://drustvo-sinica.eu/projekt-mladi-sivamo/.

Program Mladi šivamo bo zaradi visokih temperatur in vremena najverjetneje potekal kar v šivalnici na lokaciji Dragomelj 101, Domžale – temperatura je bolj prijazna kot na prostem. Na delavnici bomo upoštevali vse aktualne omejitve za preprečevanje širjenja virusa. V kolikor ne bo mogoče izvajati delavnic v živo, se bodo izvajale v celoti preko spleta (ZOOM).

Program je brezplačen, ob udeležbi prejmete vse potrebne pripomočke (igla, kroj, blago, sukanec, zadrga, bucike, šiviljski meter …), ki vam bodo po tečaju ostali za uporabo in samostojno ustvarjanje.

Za izvedbo tega programa smo prejeli sredstva na razpisu Občine Domžale. K sodelovanju smo povabili tudi Zavod Nefiks in Društvo Šola zdravja.

Prijave so odprte do zapolnitve mest.

Vabljeni!

Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica

Komentarji uporabnikov
Tagi