Otroške radosti v parku pri občinski stavbi

Teden otroka se počasi odvija proti koncu. Letošnji teden otroka je potekal pod sloganom RADOSTI IN STISKE ODRAŠČANJA. Teden, ki namenja večjo pozornost radostim in stiskam otrok poteka od 1. do 6. oktobra in prinaša vrsto zanimivih, razvedrilnih, zabavnih in ustvarjalnih dogodkov.

Vir: Občina Domžale (www.domzale.si)

V parku pri občinski stavbi so v sredo, 3. oktobra 2012, med 15. in 18. uro, potekale različne, že tradicionalne ustvarjalne delavnice za otroke, ki so jih pripravili prostovoljke in prostovoljci Zveze prijateljev mladine Domžale, vrtci, osnovne šole, Knjižnica Domžale ter številne nevladne organizacije.

Vse navzoče sta prišla pozdraviti in z njimi poklepetala Toni Dragar, župan Občine Domžale in podžupanja Občine Domžale, Andreja Pogačnik Jarc. Otroci so prebirali knjige na prostem, šivali razne spominke, neuporabnim materialom so vdihnili življenje, izdelovali »arašidove čmrlje«, zabavne priponke in igrače iz lesa in ličja. Prostovoljke društva Lipa so izdelovale Unicefove punčke. Tudi taborniki in gasilci so pomagali pri ureditvi prizorišča. Vse navzoče pa je bodril glasbeni program podmladka Kontraband. Tako kot se za vsako jesensko prireditev spodobi, tudi pečenega kostanja ni manjkalo.

Tagi