Otroke Vrtca Urša, enota Pikapolonica, je praznično obdaril Hofer

Otroci Vrtca Urša, enota Pikapolonica v Dobu, so pridni otroci, kar je opazil tudi Hoferjev Božiček. Nekega decembrskega dne, ko so bili vsi otroci zbrani v eni od sob in plesali, jih je ta na hitro obiskal. Pomahal jim je namreč skozi okno, že naslednji hip pa izginil. Tako zelo se mu je mudilo, da je v atriju nekaj izgubil. 

Otroci so to seveda opazili in odšli iskat. Bilo je pismo in kot se je izkazalo, je bilo le-to namenjeno prav njim. V njem jim je sporočil, da jim je prinesel darila vendar jih nima časa deliti, saj se mu mudi še k drugim otrokom. Zato jim jih je nekje pustil in naročil, naj jih otroci poiščejo. Kakšno vesele je bilo to! Otroci so hitro preiskali vse igralnice a daril niso našli. Tudi zunaj, pred vhodnimi vrati jih ni bilo. Nazadnje so se otroci podali še v večnamensko dvorano v zgornjem nadstropju in tam so jih pod novoletno jelko res čakala darila, veselje ob tem odkritju je bilo nepopisno. Prav vsak otrok je dobil svoje darilo.

Otroci seveda ne vedo od kod so darila prišla, zato se za lepo gesto podjetju Hofer v njihovem imenu zahvaljujemo vzgojiteljice.

Strokovne delavke enote Pikapolonica

Tagi