Miklavžev večer na spletu

Letos zaradi epidemije domžalski otroci ne bodo mogli obiskati Miklavževe predstave, ki se vsako leto odvija v Športni dvorani Domžale. Miklavžu je zelo žal, prav tako tudi ve, da otrokom ni vseeno, ko pa vsako leto komaj čakajo na srečanje z njim.

Prav zaradi tega se je Miklavž odločil, da bo letos k nam prišel nekoliko drugače, virtualno preko spletne video povezave na našem portalu in naših družabnih omrežjih. Danes ob 17. uri se bodo otroci lahko družili z Miklavžem, si ogledali angelsko predstavo, videli pa bodo tudi hudičke, ki razgrajajo. Miklavž bo seveda tudi nagovoril najmlajše in vse pridne otroke. Druženje z Miklavžem si lahko ogledat v videu zgoraj.

Miklavž nam je še zaupal, da bo darila za otroke prinesel domov, povsod kjer koli bodo želeli in ga sprejeli, se zagotovo oglasi v noči med petim in šestim decembrom. Miklavževemu duhu in darežljivosti so se pridružili tudi na Občini Domžale, saj so pripravili darila za okrog 400 otrok iz socialnih družin, ki so jih razdelili s pomočjo Območnega združenja Rdečega križa Domžale in Župnijske karitas Domžale.

Z Miklavžem se bomo na našem portalu družili še v nedeljo, 6. decembra 2020, ob 17. uri na našem spletnem portalu domžalec.si. S predstavami v živo nas bo Miklavž razveseljeval kar tri dni zapored, kasneje pa bodo predstave dostopne za ogled v spletnem arhivu. Predstavo je v sodelovanju s Službo za turizem Občine Domžale pripravilo Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca, TIC Domžale; Video: PRENOSI.si

Komentarji uporabnikov
Tagi