Skupaj pomagajmo 100 otrokom do brezplačnih počitnic

Čas epidemije je marsikaterega starša postavil pred dilemo, kako preživeti. Kakšno bo poletje, koliko bo počitniških stroškov, kako bo družina zakorakala v čas počitnic, kaj si lahko privoščijo in podobno. Mentorji Športno atletskega društva Mavrica  so se odločili, da želijo starše, ki so v trenutnem času krize ostali brez zaposlitve ali pa se je prihodek njihove družine znatno zmanjšal, razveseliti s spodbudnim poletjem.

“Kot društvo že sami nimamo veliko, vendar to kar imamo pa seveda z vsem srcem damo – znanje, veselje, ustvarjalnost, zdrav in aktiven način življenja, ki bi ga moral vsak otrok imeti. Zaradi predvidenih finančnih težav staršev smo se odločili, da po svojih najboljših močeh omogočimo brezplačne ali vsaj sofinancirane počitnice.” nam je v zvezi s pobudo povedala Mojca Grojzdek, predsednica ŠAD Mavrica

Pri tem računajo na vašo pomoč, pomoč podjetij, posameznikov, občine (razpisi) in vseh, ki bi se njihovi akciji želeli pridružili.

“Društvo vsako leto izvede zanimive tedenske tematske počitnice. “Zakaj ne bi vsak teden vsaj desetim otrokom počitnice podarili. To je mogoče s pomočjo VAŠE PODPORE! Izračunali smo, da potrebujemo za udeležbo desetih otrok, ki jih vodita 2 mentorja, tedensko skupno 1.742€,” je pojasnila Mojca Grojzdek.

Mavrica bo z organizacijo, obveščanjem, sprejemom prijav, informiranjem, uporabo pripomočkov, mentorstvom prispevala svoj delež sofinanciranja. Preostala sredstva pa morajo pridobiti s strani donatorjev akcije.

Donatorji lahko pomagate s finančnimi sredstvi, ki jih nakažete na račun društva pod namenom: »Donacija 100 brezplačno«, na TRR: SI56 6000 0000 0376 237 (Hranilnica LON).

Lahko pa donatorji pomagate tudi praktično, npr. pri hrani, najemu. Vsi donatorji dobijo po končanih počitnicah tudi jasno poročilo aktivnosti in zahvalo. “Veselimo se in ponosni bomo, če boste naši partnerji v akciji,” je še povedala Mojca Grojzdek in dodala: “Mi 10 otrokom podarimo nepozabne počitnice, Vi pomagate da skupaj pridemo do številke 100!”

Kaj pa v okviru ŠAD Mavrice lahko naredijo za Vas?

V zameno za donacijo bodo v ŠAD Mavrica v sklopu svoje aktivnosti in na svojih medijskih kanalih (spletna stran, Facebook stran, Instgram, Tik-Tok, Linkedin, lastna mreža, Facebook skupina Družina v gibanju …) lahko uporabili tudi Vaše ime (logo, navedba podjetja, izpostavitev …), ki naznanja vaše sodelovanje. V sklopu deset letnega delovanja imajo že precej deležnikov, ki jih obveščamo tematiki primerno. Imajo ugodne priložnosti za plakatiranje, kjer lahko izpostavijo tudi sodelovanje Vas, spoštovani podpornik akcije.

Stopimo skupaj za otroke!

Informacije na spletni strani ŠAD Mavricainfo@sadmavrica.si ali 031 314 870.

Miha Ulčar; Foto: ŠAD Mavrica

Tagi