Prvi šolski dan v Domžalah

Včeraj so šole ponovno odprla svoja vrata in v šolske klopi je prvič sedlo 426 prvošolčkov. Šole so sprejem zaradi razmer organizirale po skupinah in tako je podžupanja mag. Renata Kosec skupaj z ravnateljico Mileno Vidovič in Hroščkom Simonom pozdravila dve skupini prvošolčkov na OŠ Rodica in eno na podružnični šoli Jarše. Podžupanja je nato obiskala še učence na OŠ Roje, ki so bili še posebej veseli Hroščka Simona. Podžupan mag. Tomaž Deželak pa je skupaj z ravnateljico Petro Korošec pozdravil učence na OŠ Venclja Perka.

Podžupanja mag. Renata Kosec je po srečanju dodala: »Veseli me, da sem imela priliko biti del tega posebnega dne vsaj nekaj domžalskih prvošolčkov na Osnovni šoli Rodica in Jarše in doživeti topel sprejem učencev na Osnovni šoli Roje. S svojo iskrenostjo so se še posebej razveselili našega Hroščka Simona ter se mu z objemi zahvaljevali za obisk.«

Občina Domžale na prvi šolski dan vsem domžalskim prvošolcem poklanja majhno pozornost – nahrbtnik, rutico in knjigo z naslovom Hrošček Simon širi zadovoljstvo. Četrtošolcem pa, tako kot vsako leto poklanjamo karto Domžal.

Prvošolcem in ostalim šolarjem želimo lepo in prijetno šolsko leto, polno lepih doživetij in iskrivih prijateljstev.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Vido Repanšek

Komentarji uporabnikov
Tagi