Prihaja Hroščkov festival in voden ogled po Pravljičnem Šumberku

Po letu dni premora, se v soboto, 11. septembra 2021, od 10. do 15. ure, v Češminov park ponovno vrača Hroščkov festival. Družinski festival z veliko zabave.

Dogajanje na odru bodo popestrili Trkaj in Repki pa Pika nogavička. Skozi glasbeno pravljico Izgubljeni slamnik, bodo otroci lahko spoznavali našo okolico in se pri tem še veliko naučili.

Za literarne navdušence bo potekal knjižni sejem, literarni pogovori in ustvarjalne delavnice. Tudi pod odrom bo veselo. Ob brezskrbni igri bodo našim najmlajšim družbo delali milni mehurčki. Lahko se boste preizkusili v Mini golfu ali podali na športni poligon.

V sklopu Hroščkovega festivala se bo dogajalo tudi na Šumberku, kjer bodo otroci na zelo pomembni misiji, saj bodo Lisički pomagali najti izgubljeni slamnik. Z jamarji boste lahko odšli na voden ogled po pravljično-doživljajski poti, poslušali zgodbe pod krošnjami dreves in doživeli jamsko dogodivščino. In še in še…

Vstop je prost. Na prireditvi je potrebno upoštevati trenutno veljavna priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb. PCT pogoj je potreben za osebe, starejše od 12 let.

Vljudno vabljeni.

Avtor: Občina Domžale, Služba za turizem; Foto: arhiv Občina Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi