Predstavitev zimskih počitnic za otroke in mladostnike v občini Domžale

Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Otroci lahko prijetno izkoristijo prosti čas za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se skupaj z njimi drsajo, sankajo, smučajo ali podajo na daljši sprehod po gozdnih poteh. Lahko pa se pridružijo mnogim aktivnostim, delavnicam in tečajem, ki jih organizirajo organizacije in društva.

Tudi letos bodo imeli domžalski otroci med zimskimi počitnicami na voljo številne aktivnosti, delavnice in tečaje, ki jih organizirajo domžalske organizacije in društva. Po besedah županje mag. Renate Kosec so za lažjo organizacijo aktivnosti na Občini Domžale za vas ponovno pripravili brošuro, kjer je na enem mestu zbrano veliko različnih aktivnosti.

“Med zimskimi počitnicami se vsi najbolj veselimo snega in z njim povezanih športov. Danes, ko pišem kolumno je občina Domžale pobeljena in upam, da bo tako tudi v času šolskih počitnic. V brošuri so predstavljene aktivnosti društev, ki potekajo organizirano na lokacijah, kjer bo zagotovo sneg. Pa vendar, če bo občina Domžale ostala bela, ne pozabite, da je sankanje z vrstniki na bližjem hribu lahko zelo zabavno.

Seveda pa so v brošuri predstavljene tudi druge aktivnosti. Poglejte, kaj vam ponujajo v Centru za mlade Domžale. Obiščite jih, saj so njihovi prostor in aktivnosti namenjene prav vam. Kot vedno so posebne aktivnosti pripravili tudi v Knjižnici Domžale. V Službi za turizem Občine Domžale so se posebej potrudili in organizirali vodene oglede po tematskih in drugih poteh. Izkoristite številne priložnosti in spoznajte našo občino. Predvsem pa vsi skupaj izkoristimo čas za družino, za druženje z otroci in se napolnimo z energijo, ki nam bo služila še dolgo po tem, ko bomo ponovno sedli nazaj v šolske klopi in vsakodnevno rutino. Uživajte v veselih zimskih radostih.”

mag. Renata Kosec, županja Občine Domžale

Bilten si lahko ogledate tukaj na povezavi tukaj ali s klikom na spodnjo sličico.

 

Tagi