Nagradna igra Grinijev zabavnik za učence 2. in 3. razredov

Kljub temu, da tokrat zaradi slabe epidemiološke situacije učencev žal ne more obiskati v šolah, Grini vse drugo in tretješolce z območja občin Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče vabi k sodelovanju v nagradni igri. Navsezadnje je skrb za okolje in čisto pitno vodo v teh časih še toliko bolj pomembna in Grini z največjim veseljem prispeva svoj košček k okoljski vzgoji otrok.

Tokrat smo v Javnem komunalnem podjetju Prodnik skupaj z Grinijem za učence pripravili Grinijev zabavnik, ki je poln zabavnih nalog na teme ločevanja odpadkov, recikliranja, pitne vode in varovanja okolja na splošno. Z reševanjem nalog učenci iščejo nagradno geslo, ki ga vpišejo na nagradni kuponček in nam ga pošljejo za sodelovanje v nagradni igri. Izmed vseh prejetih, pravilno izpolnjenih kupončkov, bomo izžrebali 30 nagrajencev, ki bodo prejeli Grini sestavljanko (puzzle). Šola, ki bo najbolj dejavno sodelovala pa bo izpostavljena na našem smetarskem kamionu.

Grinjev zabavnik so učenci prejeli v šolah in nekateri že pridno pošiljajo nagradne kupončke, zato Grini od veselja skače do stropa. Vse drugo- in tretješolce, ki še želijo sodelovati v nagradni igri pa obvešča, da kuponček lahko pošljejo do 24. aprila 2021. Če je Grinijev zabavnik kdo izgubil, naj piše Griniju na grini@jkp-prodnik.si in priskrbel mu bo še en izvod.

Izžrebanci bodo objavljeni takoj po prvomajskih počitnicah, 3. maja2021. Natančna pravila nagradne igre so dostopna na tej povezavi.

Upamo, da bodo učenci z veseljem reševali Grinijeve naloge in da bomo s tem prispevali k njihovemu pozitivnemu odnosu do okolja.

 

 

Tagi