Nagradna igra: Brezplačne vstopnice za ogled otroške predstave Začarana buča je čarovnik Uršolin

Z Domžalcem in Kavarno Hiša do brezplačnih vstopnic za ogled otroške predstave Začarana buča je čarovnik Uršolin pod Kozolcem na travniku

Kozolec na travniku bo v torek, 31. oktobra 2023, ob 17. uri gostil otroško predstavo z naslovom Začarana buča je čarovnik Uršolin, ki jo za mlade nadobudneže starejše od 3. let pripravlja Uroš Lavrič skupaj z ostalimi člani Zavoda Enostavno Prijatelji (ZEP) in v sodelovanju z Barbaro Vilar. Lepo vabljeni k sodelovanju v tokratni nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče priborite 5×2 brezplačni vstopnici za ogled prihajajoče otroške predstave.

Letošnjo jesen so torkovi popoldnevi pod Kozolcem na travniku v Dobu pri Domžalah rezervirani za otroke željne prijetnega druženja ob gledanju gledaliških predstav. Na novo oživeli in več kot sto let star kozolec, Kozolec na travniku se je septembra 2023 spremenil v priljubljeno stičišče mladih nadobudnežev starih 3 leta in več, ki so si v spremstvu staršev, dedkov in/ali babic z veseljem in zanimanjem že ogledali izbrane otroške predstave, ki so bile zasnovane ravno zanje. Cikel otroških predstav bo na noč čarovnic, v torek 31. oktobra 2023 ob 17. uri sklenila gledališka predstava za otroke z naslovom Začarana buča je čarovnik Uršolin.

Začarana buča je čarovnik Uršolin

Dobri čarovnik Uršolin vse svoje prijatelje povabi na čarovniško zabavo. Vabilu pa se odzove tudi nepovabljena gostja, hudobna čarovnica Uršula, ki čarovnika spremeni v bučo, saj ne mara prijaznih in dobrih zabav. Če na pomoč ne bi prihitela dobra čarovnica Ula in otroci, bi čarovnik Uršolin najverjetneje pristal v kakšni bučni omaki.

Začarana buča je čarovnik Uršolin, Foto: Zavod Enostavno Prijatelji

Otroška predstava prikazuje zgodbo navadne deklice, ki postane prava čarovnica.

Nagradna Igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 5×2 brezplačni vstopnici za ogleda otroške predstave z naslovom Začarana buča je čarovnik Uršolin, ki jo bo uprizoril Uroš Lavrič skupaj z ostalimi člani Zavoda Enostavno Prijatelji (ZEP) in v sodelovanju z Barbaro Vilar, v Kozolcu na travniku v Dobu pri Domžalah, v torek, 31. oktobra 2023 ob 17. uri. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od srede, 25. oktobra 2023, do petka, 27. oktobra 2023, do 12. ure. Žrebanje bo potekalo v petek, 27. oktobra 2023 po 13. uri.

Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si v petek 27. oktobra 2023 po 13. uri. Brezplačne vstopnice boste lahko osebno prevzeli v Kavarni Hiša tudi na dan predstave. Otroška predstava bo izpeljana ne glede na vremensko napoved. V kolikor bodo vremenske razmere in pa jesenske temperature dopuščale, bodo predstavo izpeljali pod kozolcem, kjer so toplejša oblačila vsekakor priporočljiva. V primeru hladnejših jesenskih temperatur, pa jo bodo izpeljali v Kavarni Hiša. Osebna vozila lahko parkirate na parkirišču Kavarne Hiša. Predstave trajajo od 35 – 40 minut, otroka pa mora spremljati polnoletna oseba, ki zanj odgovarja.

*******************************************************
Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja, srečni izžrebanci, ki prejmejo vsak po 2 brezplačni vstopnici so:

  • Petra Gorenc
  • Jure Lončar
  • Klavdija Usenik
  • Klementina Sustar
  • Mojca Adamlje

Nagrajenci bodo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Zavod Enostavno Prijatelji

 

Tagi