Kje bom letos preživljal zimske počitnice?

Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Otroci lahko prijetno izkoristijo prosti čas za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se skupaj z njimi drsajo, sankajo, smučajo ali podajo na daljši sprehod po gozdnih poteh. Lahko pa se pridružijo mnogim aktivnostim, delavnicam in tečajem, ki jih organizirajo organizacije in društva.

Tudi letos bodo imeli domžalski otroci med zimskimi počitnicami na voljo številne aktivnosti, delavnice in tečaje, ki jih organizirajo domžalske organizacije in društva. S svojimi vrstniki, prijatelji in družinskimi člani se bodo lahko zabavali ob smučanju, sankanju, drsanju, se potepali po čarobnih gozdnih poteh ali pa se udeležili različnih drugih, tudi notranjih aktivnosti, ki so jih zbrali za vas.

“Prav je, da si vzamemo čas zase in za naše otroke, z njimi preživimo prosti čas in jim skozi šport in ustvarjanje pokažemo kako kreativno in aktivno preživeti počitnice ter se na tak način napolniti z energijo, ki nam bo služila še dolgo po tem, ko bomo ponovno sedli nazaj v šolske klopi in vsakodnevno rutino. Uživajte v veselih zimskih radostih,” je ob predstavi biltena zimske počitnice 2022 povedala podžupanja, mag. Renata Kosec

Miha Ulčar; Foto, bilten: Občina Domžale

 

Tagi