Domžalčanki Lana in Ronja tekmujeta v oddaji Mali šef Slovenije

Danes si lahko ob 18.05 na POP TV ogledamo oddajo Mali šef Slovenije, v kateri bosta tekmovali Lana Osterman Limovšek in Ronja Druškovič Kavšek, razposajeni in iskrivi 10-letnici, sošolki, ki obiskujeta OŠ Domžale. Veselje do kuhanja in nalezljiva pozitivna energija sta ju popeljali do uvrstitve v 6. sezono oddaje Mali šef Slovenije.

Lana in Ronja sta 10-letni sošolki, ki obožujeta kuhanje in ravno ljubezen do kuhanja ju je združila. Lana je že lani sodelovala v oddaji Mali šef Slovenije, vendar ji žal ni uspelo. Tokrat se prijateljici ”v boj” odpravljata skupaj in si želita priti čim dlje.

Lana obožuje oddajo Mali šef Slovenije in pravi, da jo je ravno ta oddaja navdušila, da se je naučila kuhati. V oddaji si ponovno želi navdušiti žirijo s kuharskimi mojstrovinami. Čeprav je alergična na jagode in maline, je to ne bo oviralo pri tekmovanju. V prostem času najraje posluša pesmi slovenske skupine Joker out in si želi nekoč spoznati glavnega pevca Bojana Cvjetićanina.

Ronja obožuje hamburgerje in najbolj zahtevna jed, ki jo je uspela skuhati je ramen. Nad kuhanjem sta jo navdušili mama in sestra, njena kuharska vzornica pa je Ana Roš. V prostem času najraje skupaj z brati in sestrami gleda filme in se sladka z mafini. Ronja ima tudi violino, rada prepeva in je prava zaščitnica živali.

Osnovna šola Domžale, ki jo obiskujeta dekleti, ju spodbuja pri njuni kuharski pustolovščini, še posebej pa sošolci in čudovita razredničarka Urška Horvat Karmuzel.

Danes navijamo za naši sokrajanki!

Vir: 24.ur.com

Karin Božič Zupančič; Foto: POP TV

 

Tagi