Arboretum Volčji Potok bodo znova napolnili otroški smehi in razigranost

Čarobni dan - največja družinska prireditev na prostem

V čudovit Arboretum Volčji Potok se po nekaj prestavljenih terminih zaradi slabe vremenske napovedi, vrača Čarobni dan, največja družinska prireditev na prostem. Čas je, da se znova predamo številnim aktivnostim in dogodivščinam, namenjenim celotni družini.

V nedeljo, 9. oktobra, bo tako od 10. ure dalje čudovit Arboretum Volčji Potok preplavila čarobnost druženja in zabave. Čarobni oder bodo napolnili čudoviti glasovi pevcev pevskih šol, začaral ga bo Čarodej Toni, za zanimivo animacijo pa bodo poskrbeli tudi ostali nastopajoči. Na koncu nas bodo s svojimi melodijami pobožali tudi člani legendarne slovenske skupine Pepel in kri.

Poleg pestrega dogajanja na Čarobnem odru boste lahko sodelovali tudi na različnih plesnih, ustvarjalnih, jezikovnih, športnih, glasbenih in drugih otroških delavnicah v naših čarobnih deželah. Na Čarobni dan nas bodo prišli pozdraviti tudi s pravim helikopterjem, pa tudi za ljubitelje živali bo poskrbljeno.

Ne smemo pa pozabiti na vse lepote, ki jih ponuja sam Arboretum. V sklopu Čarobnega dne bo lahko celotna družina obiskala Arboretum za ceno ene odrasle vstopnice!

V sodelovanju s klubi in društvi, ki se bodo predstavila na Čarobnem dnevu, bomo v sodelovanju z množico društev, otrokom iz socialno šibkejšega okolja in mladim talentom podarili obiskovanje različnih obšolskih dejavnosti.

Se vidimo torej v nedeljo, 9. oktobra 2022, v prekrasnem Arboretumu!

Zavod Zaupanje

Komentarji uporabnikov
Tagi