Otroci iz vrtca Dominik Savio županu in podžupanji pripravili presenečenje

Župana Tonija Dragarja in podžupanjo mag. Renato Kosec so v četrtek, 16. junija 2016, obiskali otroci iz vrtca Dominik Savio. V sejni sobi jih je najprej pozdravil župan Toni Dragar, ki se ni rabil niti predstaviti, saj so otroci dobro vedeli, kdo je in kaj dela. Ko se jim je pridružil hrošček Simon, je bilo njihovo navdušenje še večje.

Sejna soba Občine Domžale je bila tokrat polna vedoželjnih otrok iz vrtca Dominik Savio. Županu in podžupanji so izročili darilo ter jima pripravili še eno presenečenje. Zapeli so jima namreč pesem o Domžalah. Na vprašanje župana, kdo jih je naučil to pesmico, so vsi v en glas dejali, da je bila to Moravška Mara. Podžupanja je za otroke pripravila kviz in otroci so se izredno izkazali s svojim znanjem o občini Domžale. Vzgojiteljice so podžupanji povedale, da so se o Domžalah učili skozi vse leto. Podžupanja je skupaj s sodelavko in hroščkom Simonom otrokom razdelila darila in zastavice, sledil je še posladek s piškoti, za konec pa skupna fotografija pred občinsko stavbo.

Obisk je bil čudovit dogodek in otroci so veselo pomahali v slovo z zastavicami ter obljubili, da pridejo še kdaj na obisk. Še prej so pa pred njimi težko pričakovane počitnice.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi