Na OŠ Venclja Perka Domžale vsi v en glas: »Adijo šola, živele počitnice!«

Tik pred zaključkom šolskega leta so na Osnovni šoli Venclja Perka v Domžalah organizirali zaključno druženje učencev, staršev in učiteljev, ki so ga poimenovali Adijo šola! Namen tega druženja pa ni bil samo v tem, da se na prijeten način s številnimi družabnimi aktivnostmi poslovijo od šolskega leta, temveč je imelo druženje tudi dobrodelno noto, saj so tudi zbirali sredstva za Šolski sklad.

V četrtek, 18. junija 2015 popoldan, je bil v okolici OŠ Venclja Perka pravi živ žav, kot ga ob popoldanskih urah običajno nismo vajeni. Potekalo je namreč zaključno druženje učencev, staršev in učiteljev, ki so ga poimenovali Adijo šola! S pestro paleto različnih aktivnostih so se učenci skupaj s starši in učitelji veselili težko pričakovanih počitnic, hkrati pa so nakupom žetonov, ki so jih zamenjali za sodelovanje pri različnih dejavnostih, obogatili Šolski sklad OŠ Venclja Perka, preko katerega bodo nudili pomoč socialno ogroženim otrokom.

Tako smo letos poleg predstavitev vseh razredov učencev in učiteljev lahko še videli Stripovsko delavnico, ki jo je vodil ilustrator Ivan Mitrevski, prodajo nakita, družabne igre, tisk majic, potekal je kviz o Španiji, Strelsko društvo Domžale je predstavilo streljanje z elektronsko puško, predstavili so se člani in članice Karate kluba Domžale, Ženski košarkarski klub Domžale, taborniki iz Rodu skalnih taborov Domžale, Triatlonski klub Trisport iz Kamnika, Bootcamp vadba, Breakdance – Šola za nastopanje …

Adijo šola, živele počitnice!

Poklicni gasilci CPV Domžale so se pripreljali z avtolestvijo, s katero so se lahko obiskovalci za žetone popeljali visoko med ptice ter si ogledali Domžale, gasilci PGD Domžale z avto cisterno so izvedli tekmovanje z brentačo, eksperimentalnice, ki jih je vodila Natalija Podjavoršek, potekala je Tehniška delavnica pod kostanji, ki jo je vodil Slavko Švegelj, izdelavo rakete na vodni pogon, je vodila Ida Vidic Klopčič, lakirnica nohtov, ki jo je vodila Erika Praznik, obrazni tatuji pod vodstvom Špele Gorjup, frizerski salon pod vodstvom Anite Nezirević, hoja na hoduljah, Skakalni klub SAM Ihan, Biatlonski klub Ihan, plesni tečaj za starše, gimnastika gimnastičnega kluba Sokol, Domžale Tigers je predstavil Ameriški nogomet, Bodifit je pripravil masažo, judo …

Za okrepčilo pa smo si lahko privoščili čevapčiče, sladkorno peno, palačinke, Smoothie, sladoled in pijačo. Predstavile pa so se še razne skupine; od Kotalkarskega kluba Piruete, Plesne šole Miki, tolkalne skupina Cascara in še in še.

Bogato doživeto popoldne se je zaključilo v mraku, otroci pa že kmalu veselo na počitnice.

Več foto utrinkov s prireditve si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi