Na OŠ Domžale je potekalo 30. državno tekmovanje iz znanja logike

Tako kot že vsa pretekla leta je tudi letos na Osnovni šoli Domžale potekalo 30. državno prvenstvo tekmovanja v logiki, ki se ga je udeležilo 137 najboljših učenk in učencev sedmih, osmih in devetih razredov iz devetnajstih osnovnih šol domžalsko-kamniške regije.

Na letošnjem tekmovanju v logiki, ki je potekalo na dvaindvajsetih osnovnih šolah po vsej Sloveniji se udeležilo preko 1.800 najboljših učenk in učencev sedmih, osmih in devetih razredov. Za Domžalsko-Kamniško območje pa je že tradicionalno potekalo tekmovanje v prostorih OŠ Domžale, kjer se je zbralo 137 učenk in učencev, nekateri tudi s svojimi starši in sorodniki.

Za prijeten uvod tekmovanja v logiki so na OŠ Domžale poskrbeli s kratkim kulturnim programom, za katerega so poskrbeli učenci domače šole. Uvoda v tekmovanje se je udeležila tudi podžupanja Občine Domžale, mag. Jana Miklavčič, ki je vse prisotne tekmovalce pozdravila in jim zaželela čim več sreče pri reševanju nalog iz logike. Po 90. minutnem reševanju nalog je vse tekmovalce čakala malica, za katero je poskrbela Občina Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi