Mojstri, kuharji, tehnologi, ekologi, naravoslovci, indijanci …

V Športno atletskem društvu Mavrica vsako poletje poskrbimo, da vse več otrok preživi aktivno in razburljivo ali pa tudi mirno poletje z naravo, vodo in veseljem v očeh. Letošnje poletje bo res pestro. Bogate vsebine, narava, gibanje, znanje, veselje, druženje, vse to bo z nami.

Locirani bomo na lokaciji društva, skakalnici v Ihanu, Arboretumu Volčji Potok in Zavodu za Šport in rekreacijo Domžale. Naše migracije z lokacije na lokacijo pa bomo opravljali kar se da športno, peš, s skirojem, kolesom, rolerji … Na ta način so naše počitnice res izjemne.

Šli bomo tudi v gore. Šija, bo naša gorska lokacija in tam bomo pet dni preživeli v objemu gora, medsebojnem druženju in izjemnih večerih zabave in raziskovanja.

Več o programih Poletnih počitnic 2020 si lahko ogledate na naši spletni strani www.sadmavrica.si ali pokličete na telefonsko številko 031 314 870. Vsem, ki se do konca meseca aprila odločite za predprijavo, ponujamo 10% popusta. Po koncu aprila, pa za vse velja enaka cena od 140-150€ / za teden dni počitnic od 7-16. ure.

Se vidimo v naravi.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Predsednica društva, Mojca Grojzdek

 

Komentarji uporabnikov
Tagi