Poletne šiviljske delavnice “Mladi šivamo”

Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica, vabi, s področja občine Domžale ter okolice, vse mlade od 5. razreda OŠ dalje do 30. leta starosti na poletne ustvarjalne sobote Mladi šivamo (3.7., 10. 7., 17. 7., 24. 7., 31. 7.).

Poletne delavnice bomo izvajali vsako soboto z začetkom 3. 7. 2021, od 9. do 14. ure, na katerih se bodo mladi naučili sešiti naslednje izdelke: večnamenska toaletna torbica s predali, pas z žepki za telefon, kartico za prevoz, za slušalke, za zunanji disk in žepek za denar ali ključe, blazina cvet za sedežno, torba – ruzak.

V kolikor bodo ukrepi dovoljevali, se bodo delavnice izvajale v Slamnikarskem parku. V kolikor ne bo mogoče izvajati delavnic v živo, se bodo izvajale v celoti preko spleta (ZOOM).

Program je brezplačen, ob udeležbi prejmete vse potrebne pripomočke (igla, kroj, blago, sukanec, zadrga, bucike, šiviljski meter …), ki vam bodo po tečaju ostali za uporabo in samostojno ustvarjanje.

Program pripravljamo v sodelovanju s Stičiščem Središče. Program smo prijavili na razpis Občine Domžale – Javni razpis za sofinanciranje projektov in programov delo z mladimi v letu 2021.

Prijavnica je na naši spletni strani https://drustvo-sinica.eu/projekt-mladi-sivamo/Več informacij: sinica.jozi@gmail.com ter 068 602 136.

Prijave so odprte do zapolnitve mest.

Vabljeni!

Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica

Komentarji uporabnikov
Tagi