Domžalski župan sprejel zlate in diamantne maturante

V sredo, 3. novembra 2021 je župan Občine Domžale, Toni Dragar sprejel zlate in diamantne maturante, ki so se odzvali Javnemu pozivu Zlati maturant, objavljenem v lokalnem glasilu Slamnik. Na objavljen poziv se je javilo deset zlatih in med njimi kar trije diamantni maturanti.

To so nekdanji dijaki, ki so zdaj že pridni in navdušeni študentje prvih letnikov različnih smeri, od računalništva, elektrotehnike, fizike, medicine, do predšolske vzgoje. Na sprejemu se je vsak na kratko predstavil in povedal nekaj o svojem šolanju, o hobijih in svoji nadaljnji poti.

Županu so se ob sprejemu pridružili tudi podžupanja mag. Renata Kosec in oba podžupana Marjan Ravnikar in mag. Tomaž Deželak. Prav vsi so si izmenjali nekaj izkušenj z zlatimi maturanti. Obudili spomine in izmenjali izkušnje, kako je bilo študirati nekoč in kako danes in prišli do enakega zaključka, da ni bližnjice. Za spodbudo in spomin ob njihovih uspehih so prejeli simbolično darilo.

Župan Toni Dragar jim je ob sprejemu čestital za izjemen uspeh, ki so ga dosegli in jih spodbudil za naprej: »Šola ti da različna znanja, ki jih v bodoče uporabljaš ali pa ne, življenje pa ti da tiste izkušnje in znanja, ki jih zares potrebuješ. Pojdite v tujino po izkušnje in znanja, a vrnite se nazaj, bomo zelo veseli. Iskrene čestitke ob vaših uspehih. Verjamem, da za vas ni nič nemogoče.«

Občina Domžale; Foto: Vido Repanšek

 

Komentarji uporabnikov
Tagi