Mavrični direndaj

V soboto, 14. decembra 2013, je v telovadnici Osnovne šole Roje potekalo druženje otrok v starosti od 2 do 10 let s starši, ki hodijo na mavrično vadbo, ki jo organizira Športno atletsko društvo (ŠAD) Mavrica, pod vodstvom Mojce Grojzdek.

Čez 60 otrok s starši se je zbralo na Mavričnem direndaju, ki je otroke in starše z druženjem, vabil na dan brez televizije in računalnika. Ob Mojci Grojzdek sta na Mavričnem direndaju sodelovali še pomočnici vaditeljici Nina Karakaš in Bojana Weit.

Kot je dejala Mojca Grojzdek, vadbe izvajajo po vsej domžalski občini, po vseh šolah kot tudi v nekaj vrtcih, pa tudi v Kamniku, Mengšu, itd. Vadbe imajo za otroke od starosti enega leta in pol pa do starejše generacije. Zelo je hvaležna občini Domžale kot tudi Atletski zvezi za podporo pri delu, ki ga izvaja z sovaditeljicami v popoldanskih in večernih urah po telovadnicah.

Otroci so skupaj s starši preživeli lep sobotni dopoldan ob raznih vajah in igrah. Zelo pohvalno je že to, da vsak otrok pripelje tudi vsaj enega starša s sabo na vadbo.

Mavrični direndaj se je končal veselo v sproščenem in zadovoljnem vzdušju. Vsi lepo razgibani in zadovoljni, tako z vajami, ki so jih izvajali, kot tudi z druženjem z vrstniki, starši pa tudi z drugimi starši, so popestrili in združili prijetno s koristnim, še en lep sobotni dopoldan zase.

Za konec pa sta Zajček in Lisička povabila vse v ponedeljek, 16. decembra 2013, ob 17. uri na druženje z Mavrično vilo, ki jih bo obiskala v telovadnici Osnovne šole Ihan. Obljubljata, da bo veseloooo. Jeeeee!

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi