Mavrične počitnice v Domžalah

V času letošnjih jesenskih ali krompirjevih počitnic med 2. in 4. novembrom 2016, bo ŠAD Mavrica izvajal tri počitniške programe za otroke, ki jih bodo vodili njihovi usposobljeni športni sodelavci, ki so športno podkovani z izkušnjami. Enkratne krompirjeve počitnice v naravi: raznolike športne aktivnosti, od bazena do bazena ter počitnice na kmetiji.

ŠPORTNE POČITNICE (od 7. do 16. ure) – veliko gibanja in raznolikih športnih vsebin

Namen je, da se družimo aktivno, spoznavamo športne vsebine in se jih igramo. Tako bomo en dan plavali, se potapljali in se igrali vodne igre v Atlantisu. Drugi dan bomo spoznavali atletski stadion, se pomerili v teku, spoznali skok v višino in daljino, metali bomo vortex in izvedli malo atletsko tekmovanje za tiste, ki želijo v OTROŠKI ATLETIKI. Tretji dan se bomo posvetili športom s koleščki. S seboj bodo udeleženci lahko prinesli vozilo KOLO-SKIRO-ROLERJE. Opravili bomo spretnostni poligon in šli na izlet (izlet rolistov-izlet kolesarjev-izlet skiroistov). Izlet bo poteka do igralnice LEGO, kjer bomo vmes lahko uživali tudi v igri z LEGO EDUCATION programi.

OD BAZENA DO BAZENA (od 7. do 16. ure) – vsak dan na drug bazen, uživanje v vodi ter potovanje z vlakom in avtobusom
Ideja je nastala v glavah otrok. Kako bi bilo super, če bi se odpravili vsak dan na drug bazen. Zakaj pa ne. Ni neizvedljivo, zahteva pa nekaj logistike. Izkazalo se je, da je to super ideja in teh počitnic se udeležijo predvsem otroci od 7 let dalje in vse do 14 -15 let. Zelo uživajo skupaj v jeseni, simpatijah, dogodivščinah. Izkoriščamo tudi lokalna prevozna sredstva (avtobus, vlak). Seveda bo naš kombi-prevoznik ta teden imel veliko dela. Na bazenih se bomo veselili v vodi in spoznavanju bazenskih vragolij. Pazili bomo drug na drugega in se igrali vodne igre. Spoznali bomo prijatelje z drugih lokacij in se zabavali. Vsak kraj je nekaj posebnega in vemo, da dolgočasja ne bo. Imamo tudi veliko opreme za igro z vodo.

NA KMETIJI (od 2. do 4. novembra 2016)
Tridnevni program, ki se bo izvajal na kmetiji Pri Ljubici, kjer bodo otroci uživali v delu na kmetiji in se zabavali na prav poseben kmečki način.

Več informacij najdete na http://sadmavrica.si/nova/jesenske-pocitnice-2016/

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!
http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si

Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA
Mojca Grojzdek +386 31-314-870

Komentarji uporabnikov
Tagi