Letošnji tabor v Turnšah v znamenju Harryja Potterja

24. tabor v Turnšah - nepozabno počitniško doživetje za najmlajše

Tudi ti že odštevaš dneve do konca šolskega leta? Ali še bolje, do začetka POČITNIC? Ekipa vodnikov Turistično rekreativnega društva Turnše – Češenik tudi že odšteva, saj je pred vrati tradicionalno taborjenje za najmlajše, ki bo potekalo na obrobju vasi Turnše. To je tisti tabor, kje se otroci vsako leto za štiri dni prelevijo v skoraj čisto prave tabornike, ki skupaj s prijatelji noči prespijo v šotorih, ki se vozijo s kanuji, čofotajo v bazenu, se spuščajo po drči, se vedno kaj novega naučijo in se predvsem ZABAVAJO!

Letošnji 24. tabor v Turnšah, ki bo potekal med 25. in 28. junijem 2020, so naslovili Harry Potter. Tebi in tvojim staršem zagotavljajo, da so ustvarili res pester izbor magičnih in čarobnih dogodkov. Taborjenja v Turnšah se radi udeležijo tudi otroci iz bližnje in daljše okolice, ki želijo nekaj dni v družbi sovrstnikov preživeti v naravi, ob tem pa spoznavajo veščine taborjenja in doživijo še marsikaj zanimivega, saj je taborjenje vedno tematsko obarvano.

Sedaj ko si izvedel/a temo ni več dvoma, kajne? Skupaj s starši izpolni prijavnico, ki se nahaja spodaj, izpolnjeno pa jo pošlji na enega izmed teh dveh e-naslovov: trd.turnse.cesenik@gmail.com & luka.kotnik10@gmail.com. Poleg prijavnice se nahaja tudi seznam opreme in vse potrebne informacije, ki jih potrebujete, preden se tabor prične!

Postavljanje tabora bo potekalo v sredo 24. junija 2020, po 15. uri, podiranje pa v nedeljo, 28. junija 2020, po zaključku programa. Udeležba je obvezna s strani vsaj enega od staršev. Če se postavljanja ali podiranja ne morete udeležiti, je pri tabornini potrebno doplačati 10€ na zamujeno aktivnost.

Brez skrbi, vse skupaj je bolj enostavno kot se sliši, prisotni pa bodo tudi izkušeni inštruktorji.

Cena taborjenja ostaja enaka kot vsa leta do sedaj:

  • Člani društva: 60 € za prvega otroka, 50 € za drugega, tretjega otroka, itd …
  • Nečlani društva: 100 € za prvega otroka, 90 € za drugega, tretjega otroka, itd …

Če so se ob branju tega zapisa pojavila kakšna vprašanja, naj tvoji starši pokličejo na telefonsko številko 041 517 311 (Luka Kotnik, taborovodja).

Nikar ne odlašajte s prijavo, vodniki Turistično rekreativnega društva Turnše – Češenik pravijo, da vam ne bo žal!

Več informacij najdeš na spletni strani Turistično rekreativnega društva Turnše – Češenik, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani.

Prijave so odprte vse do 20. junija 2020

Miha Ulčar; Foto: Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik, wall.alphacoders.com

Tagi