Korak pred zaključkom počitnic, še vedno mavrično in aktivno v Domžalah!

Čaka nas le še dober korak do konca počitnic. A nič ne de, uživajmo še zadnje poletne nasmehe in doživljaje v Mavrici. Športno atletsko društvo Mavrica otrokom iz Domžal in okolice ponuja res različno paleto počitnic. Vse od Indijancev, naravoslovcev, plavalcev in kmetov.

Neverjetna barvita paleta aktivnosti se pozna na licih razigranih in zadovoljnih otrok in tudi staršev, ki vedno znova radi vpišejo otroke v Mavrico, ker vedo, da bodo tam resnično uživali in se odklopili z vseh IKT naprav. Vabljeni še v zadnji cikel počitnic.

  • 20-24. 8. 2018, so na vrsti NARAVOSLOVNO-TEHNIČNE počitnice v parku Arboretum, kjer bodo otroci skozi ves teden živeli z naravo, tehnologij  in opazovanjem živih bitij.  V istem tednu poteka tudi plavalni tečaj s kratkim tečajem rolanja ali kolesarjenja.
  • 27-31. 8. 2018, zadnji teden  počitnic pa bomo v programu AKTIVNO VARSTVO počeli mnogo zanimivih trenutnkov kot primer, pekli torto, iskali zaklade in se podili po gozdu. Istočasno pa poteka tudi zadnji plavalni tečaj na Domžalskem bazenu.

Brezplačen vadbeni program Športne urice, ki ga sofinancira DM Drogeriemarkt, pa bo potekal vse do konca novembra.

Vabljeni na vpogled spletne strani društva www.sadmavrica.si. Za več informacij smo dosegljivi na 031 314 870.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Predsednica društva, Mojca Grojzdek; Foto: arhiv ŠAD Mavrica

Komentarji uporabnikov
Tagi