Kako do zaposlitve na inovativen način

Zaposlitvene delavnice v Centru za mlade Domžale

V Centru za mlade Domžale bodo v prihodnjih dneh organizirali sklop zaposlitvenih delavnic, ki so namenjene mladim do 35. leta starosti in so brezplačne. Na treh delavnicah se boste lahko seznanili kako najdi delodajalca na Linkedlnu, kako izdelati svoj predstavitveni video in kako preživeti v množici blogerjev. Zanimive in praktične delavnice, s katerimi si boste razširili svoja obzorja in se lažje približali k svoji bodoči zaposlitvi.

  • torek, 30. januar, ob 18. uri: Najdi delodajalca na LinkedIn

Kakšne so koristi in pasti tega poslovno-socialnega omrežja? Kako ga lahko uporabljamo za uspešno iskanje zaposlitve? Svoje izkušnje s tem bo delila mag. Brigita Lazar Lunder, MBA, predavateljica in svetovalka.

Dogodek je namenjen mladim do 35. leta starosti in je brezplačen. Prijave v Centru za mlade Domžale zbirajo do 26. januarja. Prijavite se lahko na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

  • četrtek, 1. februar, ob 18. uri: Izdelaj si svoj predstavitveni video

Imaš dovolj pisanja klasičnih življenjepisov? Pridi in si posnemi povsem svoj predstavitveni video. Izvedel boš, kako ga izdelati in kako najbolj učinkovito z njim prepričati delodajalca. Delavnico bo vodil David Banovič, ki ima večletne izkušnje s področja komuniciranja, kreativnega pisanja in produkcije.

Delavnica je namenjena mladim do 35. leta starosti in je brezplačna. Prijave v Centru za mlade Domžale zbirajo do 29. januarja. Prijavite se lahko na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

  • torek, 6. februar, ob 18. uri: Kako preživeti v množici blogerjev

Kako začeti blogati? Kaj je pomembno pri pisanju bloga? Se z bloganjem da v Sloveniji preživeti? Svojo zgodbo in nasvete bo delila Urša Drofenik, avtorica bloga ursha.si.

Dogodek je namenjen mladim do 35. leta starosti in je brezplačen. Prijave v Centru za mlade Domžale zbirajo do 2. februarja. Prijavite se lahko na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi