Jubilejno srečanje ob 15-letnici Društva Lipe

Danes popoldne je v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale potekalo jubilejno srečanje ob 15-letnici Društva Lipe. Z bogatim kulturnim programom so obeležili spomin na 15 let aktivnega delovanja društva ter udejstvovanja in ustvarjalnosti njihovih članov na različnih področjih. Prav tako so ob tej priliki predstavili tudi njihov trinajsti literarno-likovni zbornik ŠUM JESENI.

Na začetku programa je predsednica društva Metka Zupanek v intervjuju predstavila začetke delovanja društva. S ponosom je tudi predstavila uspehe in ustvarjalnost njihovih članov  ter na koncu dodala, da je njena želja v prihodnosti predvsem ta, da bo tudi v naprej prisotna družbena skrb za zagotavljanje pogojev za kreativna zlata leta.

Župan Občine Domžale Toni Dragar in podžupanja Občine Domžale Andreja Pogačnik Jarc sta izrekla čestitke ob njihovem jubileju in ob vseh njihovih uspehih ter jima zaželela uspešno in aktivno udejstvovanje tudi v prihodnje.

V kulturnem programu so sodelovali: citrarka Danica Butinar, plesna skupina Želodki, ki so državne prvakije v show plesu, plesna skupina Univerze za tretjo življenjsko obdobje Most Ajdovščina in pevski zbor Lipa Domžale.

Recitatorji OŠ Rodica in recitatorji Lipe Domžale, pa so med programom  predstavljali pesmi in zgodbe iz njihovega trinajstega literarno-likovnega zbornika ŠUM JESENI.

Več o delovanju Društva Lipa si lahko preberete v intervjuju s predsednico društva.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov