Gasilska mladina tekmovala na občinskem tekmovanju GZ Domžale

V soboto, 26. maja 2018, je v športnem parku Radomlje potekalo Mladinsko tekmovanje Gasilske zveze Domžale. Tekmovanje, katerega se je udeležilo 12 pionirskih in 8 mladinskih desetin, je potekalo v organizaciji POS Radomlje.

Pionirji in pionirke so svoje znanje in spretnosti pokazali v vaji z vedrovko in štafetnim prenosom vode, mladinci in mladinke pa so se preizkusili v vaji z ovirami in štafeti na 400 m z ovirami.

Na razglasitvi rezultatov je zbrano mladino, njihove mentorje in sodnike pozdravil poveljnik GZ Domžale tov. Matjaž Merkužič. Pohvalil je dobro organizacijo tekmovanja, prikazane vaje mladih ter sodniško delo. Izpostavil je tudi, da se najboljši dve ekipi v kategoriji mladincev in mladink lahko udeležita izbirnega tekmovanja za mladinsko gasilsko olimpijado 2019.

Pionirji prejemajo medalje.

Rezultate je razglasil predsednik komisije B tov. Boštjan Narobe. Vse ekipe so prejele priznanje, najboljše pa tudi medalje in pokale.

Najbolje so se odrezali:

PIONIRKE:

 1. PGD Ihan
 2. PGD Rova
 3. PGD Homec

PIONIRJI:

 1. PGD Vir
 2. PGD Rova 1
 3. PGD Radomlje

MLADINKE:

 1. PGD Rova
 2. PGD Ihan

MLADINCI:

 1. PGD Jarše – Rodica
 2. PGD Homec
 3. PGD Rova

Vsem ekipam in njihovim mentorjem iskrene čestitke!

Avtorici: Lara in Tadeja Poljanšek, Fotografije so prispevali: Lara Poljanšek, Alja Jereb, Patricija Koderman, PGD Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi