Društvo upokojencev ponovno odpira svoja vrata

Vodstvo Društva upokojencev Domžale svojim članicam in članom sporoča, da se po sproščenih vladnih ukrepih zaradi epidemije, lahko ponovno odprejo vrata prostorov, na naslovu Simona Jenka 11, Domžale. S svojim delom pričnejo ta petek, 5. junija 2020, med 9. in 11. uro. Naprej pa bodo odprti vsak ponedeljek in petek med 9. in 11. uro.

Zaradi manjših društvenih prostorov, bo potrebno vstopati z masko, pred vhodom in v prostoru razkužiti roke in seveda vstopati zdravi. To je nujno za dobrobit vseh, predvsem zato, da ne bi bilo ob morebitni okužbi potrebno ponovno zapreti vrat DU.

Obisk pisarne bo tako priložnost za plačilo društvene članarine za leto 2020 in kratek pogovor o uresničevanju našega programa ter za vsa druga vprašanja.

Ob tem pa tudi nadaljujejo s programom Starejši za starejše, zato bodo veseli vašega opozorila na morebitne vaše stiske in težave ali težave koga, ki ga poznate in bi rabil potreboval pomoč. Če bo le v njihovi moči, bodo vsem, ki se boste obrnili na njih z veseljem skušali pomagati sami, ali pa bodo skupaj poiskali pomoč pri raznih institucijah in v za to pristojnih službah.

Žal pa zaenkrat drugih dejavnosti društva še ne morejo zagotoviti. Tako, do nadaljnjega ne bo strokovnih ekskurzij, večjih srečanj idr. To bo počakalo do popolne sprostitve ukrepov vlade ob epidemiji. O tem vas bodo v javnih občilih sproti obveščali.

Vabilo na redno letno Programsko volilno skupščino

Obenem vas obveščajo in vabijo na letošnjo redno letno Programsko volilno skupščino, ki bo v sredo, 1. julija. 2020, ob 16. uri v Gostišču Mngan v Ihanu. Udeležbo na skupščini DU prijavite na telefon tajništva (01 724 19 04 ali 031 623 114), do zasedbe števila prostih mest, najkasneje do 26. junija 2020.

Zaradi ukrepov, da se v javnih zaprtih prostorih druženje izvede na predpisan način in upošteva ukrepe, kot je razdalja med posamezniki 1,5m, bo število članov na skupščini omejeno na določeno število.

V upanju na čimprejšnje sprostitev vseh ukrepov in nadaljnjega načrtovanega delovanja v Društvu upokojencev Domžale Vas prisrčno pozdravljajo in se veselijo skupnih trenutkov.

Karin Božič Zupančič; Foto: Pixabay.com

 

Komentarji uporabnikov
Tagi