Domžalski otroci že praznovali novo leto

V velikem šotoru pri domžalskem tržnem prostoru so otroci danes točno ob 12. uri vstopili v novo leto. Potekalo je namreč otroško silvestrovanje s plesom, otroškim deklamiranjem in petjem pesmic ter točno ob 12. uri zdravica z otroškim šampanjcem.

Tudi letos je Občina Domžale poskrbela, da so se otroci in njihovi starši, ki so napolnili prireditveni šotor do zadnjega kotička, imeli lepo, za kar je poskrbela Plesna šola Miki, ter dobro ozvočenje, za kar je poskrbel Primož Košak. Špela Rozman, Urška Kirn in Andreja Ručigaj iz Plesne šole Miki so z veseljem poprijele za delo. V ples in delavnice so pritegnile večino otrok, na nekaj pesmic pa so morali z otroci zaplesati tudi njihovi starši.

Veselje je bilo na višku, ko je Vido Repanšek s sodelavci začel deliti kozarce za šampanjec. Vido je začel tudi odpirati steklenice šampanjca, na pomoč mu je priskočila tudi podžupanja mag. Renata Kosec. Bližala se je dvanajsta ura, zato je podžupanja namenila nekaj besed zbranim ter jim zaželela veliko uspehov, zdravja in sreče v novem letu.

Tudi otroci so povedali preko mikrofona kar nekaj želja, ki so jih imeli skrite v svojih srcih. Začelo se je odštevanje in točno ob dvanajstih so vsi nazdravil. Otrokom so podelili tudi čokoladne lizike, da so se posladkali. Nato je sledilo rajanje z glasbo in deklamacijami, dokler niso otroci s starši odšli domov polni novoletnih vtisov.

Seveda pa danes sledi še veliko silvestrovanje, ki bo prav tako potekalo v velikem šotoru pri tržnem prostoru. Start bo točno ob 22. uri. Za zabavo bodo letos poskrbeli Veseli svatje.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi