Domžalski otroci so že pričakali novo leto

Domžalski otroci so danes točno ob 12. uri dopoldne v Češminovem parku pričakali novo leto. Občina Domžale je namreč letos prvič organizirala otroško silvestrovanje, ki je bilo temu primerno obarvano z otroškim programom in rajanjem.

Kljub deževnim kapljam in kislim vremenom se je v Češminovem parku v Domžalah ob 11. uri zbralo veliko število otrok, ki so s seboj pripeljali tudi svoje starše. Prireditev je bila pravljično – glasbeno obarvana, za kar je poskrbel Mali BU – Marjan Uljan, z raznimi igricami v katerih so nastopali otroci ter seveda z glasbenimi točkami, kjer so skupaj prepevali, poskakovali, plesal in se zabavali. Med otroki se je sprehodil tudi Hrošček Simon in otrokom delil balone

Malo pred 12. uro se je začelo odštevanje in prišlo je novo leto. Res, da malo prej kot smo običajno vajeni, ampak prišlo je v veselje vseh zbranih otrok. Seveda ni manjkal otroški šampanjec s katerim so otroci nazdravili. Novo leto pa je otrokom prišel voščit tudi domžalski župan Toni Dragar, ki je nato zapel zimzeleno silvestrsko pesem Ko pride polnoč. Svoj pevski talent pa je nato pokazalo še nekaj otrok, med njimi tudi mala Zara.

Lahko rečemo, da je bila več kot dobrodošla prireditev, ki je našim malčkom popestrila letošnje Silvestrovo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi