Dom upokojencev Domžale se bo pridružil vseslovenski akciji Simbioza Giba

Med 21. in 25. septembrom 2015, bo  potekala edinstvena vseslovenska akcija Simbioza giba, ki bo leto našo deželo povezala z gibanjem. Tej akciji se bo pridružil tudi Dom upokojencev Domžale.

V Domu upokojencev pravijo, da bodo za njihove oskrbovance v času vseslovenske akcije Simbioze Giba, med 10. in 11. uro izvajali plesne delavnice, ki bodo potekale pod vodstvom priznane plesne pedagoginje Janje Pušl iz Plesne šole Bolero.

Plesna šola Bolero je znana po strokovnosti, srčnosti, velikih plesnih uspehih na tekmovalnem področju in vedno svežimi in naprednimi plesnimi programi za otroke in odrasle. Je prva plesna šola, ki ima zadnje dobro desetletje izdelan atraktiven plesni program za ljudi v zrelih letih – Zeleni klub. Vodja in solastnica plesne šole, Janja Pušl, zadnja 3 leta razvija še posebno zahteven projekt – program za zaviranje demence starostnikov.

Simbioza od leta 2011 povezuje Slovenijo. Socialna inovacija, ki je združila modrost in mladost in pokazala, da je medgeneracijsko sodelovanje prava smer prihodnosti, je v računalniške delavnice vključila več kot 20.000 ljudi. Zgodba računalništva je dobila trajnostno zgodbo preko Medgeneracijskega centra, Simbioza šol in projekta Simbioza mojstri. Simbioza se širi tudi mednarodno in nosi dobro ime Slovenije v širni svet.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Simbioza Giba
Tagi