Če ste odbiti, postanite odkriti!

Domžalec ima v letu 2020 za vas novo presenečenje: odpiramo novo podstran ODBITI ODKRITI! Komu je namenjena? Vsem, ki imate skriti talent in bi ga želeli predstaviti širši javnosti ter si na ta način v prihodnosti morda celo zgraditi kariero!

Dobrodošli so vsi vaši podvigi – v pisni, slikovni, grafični, umetniški, zvočni, video ali kakšni drugi obliki. Pridite in si oglejte, poslušajte, se poučite, navdihnite, nasmejte, podelite, odkrijte in se razkrijte! Za vse umetnike, talente in izvajalce, takšne in drugačne – predstavite se nam, pokažite nam!

Za vas: ODBITI ODKRITI!

Svoje prispevke (v pisni, slikovni, grafični, umetniški, zvočni, video ali kakšni drugi obliki) pošljite na e-naslov info@domzalec.si. Prispevki bodo pred objavo pregledani s strani uredništva zaradi morebitnih neprimernih vsebin. Če bi v prihodnosti želeli, da se vaša objava odstrani, to sporočite uredništvu na: info@domzalec.si.

Who Do We Love?

Za vas smo že pripravili nekaj prispevkov, in sicer se v nizkem štartu psihično in fizično pripravlja DJ JungleT., da vas s svojimi intergalaktičnimi ritmi popelje v svet glasbe, burnih ritmov, plesa, smeha in zabave.

DJ JungleT. začenja s prvim setom serije “Who Do We Love?”. Posebnost te serije je, da DJ po svojem okusu izbere nekaj top komadov (po večini) zgolj enega ali dveh glasbenih producentov, navedenih v naslovu. JungleT. pa še dodaja: “Zaradi same pretočnosti seta je čisto možno, da se vmes pojavi še kakšen drug producent oziroma remixer. Uživajte!”

Info mail: jungle.t.jungle@gmail.com

*********************************************************************************

DJ JungleT. pa ni doma samo v svetu glasbene produkcije in violinskih ter basovskih ključev … iz Jupitra neposredno v vaše misli tale poetični izdih, ki vam je na voljo tudi, da ga po želji uglasbite in nas povabite na glasbeni večer ali koncert!

WHO IS LOOKING FOR US?

As we walk
Down the empty road
All the faces
Are looking for us
All the thoughts
Are staring at us
And we don’t know …
We don’t know

Who shall we pick?
We get to pick
Who shall we seek?
We get to find
What do we want?
Not to be picked
What do we seek?
Not to be found

Someone just said
What I have told
Listeners heard
Passerby lurked
Drowning in hate
Swimming in fate
Looking for faith
Strangers in wait

Where shall we go?
We still don’t know …
Who shall we seek?
Someone who’s meek
Anyone knows?
Let’s go with the flows
How to get sick?
Don’t be a freak

Strangers in pain
Growling in vain
Freed in the rain
Being restrained 
 
Avtor: JungleT.

Pesem lahko uglasbite in tržite. Pred tem mi to sporočite na: jungle.t.jungle@gmail.com

Tagi