Brezplačni tečaj drsanja na domžalskem drsališču

V teh dneh poteka na domžalskem drsališču brezplačni tečaj drsanja, ki je namenjen starostni kategoriji šoloobveznih otrok, od 6. do 15. leta starosti. Zanimanje za brezplačni tečaj je izredno velik, saj se tega prvega termina, ki poteka od ponedeljka 14. pa do petka 18. januarja, med 15. in 16. uro, udeležuje štirideset tečajnikov.

Kot nam je povedal direktor Zavoda za šport in rekreacijo mag. Janez Zupančič, je tudi drugi termin, ki bo potekal od 4. do 8. februarja, že zapolnjen z štiridesetimi udeleženci. In ker je zanimanje za tečaj izredno velik, razmišljajo tudi o tem, da bi izvedli še en dodaten termin brezplačnega drsanja na domžalskem drsališču.

Mag. Zupančič nam je še povedal, da želijo v času zimskih šolskih počitnic, ki bodo potekale od 25. februarja, pa do 1. marca, izvesti čim več aktivnosti na domžalskem drsališču. Po programu razpisa, ki smo ga pred časom objavili tudi na našem portalu, bodo v tednu zimskih šolskih počitnic, med 10. in 18.30 uro, na sporedu naslednji dogodki-aktivnosti:

1. Zaključek tečaja drsanja-predstavitev doseženega,
2. Hokej – turnir OŠ, ali mlajših hokejskih skupin,
3. Kegljanje na ledu-samo bližanje-starejši za nagrado ( 5 metov = 1,00 EUR)
4. Tekma v hitrostnem drsanju,
5. Izvajanje kazenskih strelov za nagrado (3 starostne kategorije – 3 streli=1,00 EUR),
6. Nastop-umetnostno drsanje
 

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi