Brainobrain Domžale vpisuje: zagotovite si mesto v skupini že junija!

Genialnost je v tebi, prebudi jo z brainobrainom!

Če si želiš povečati učinkovitost svojih možgančkov ter hkrati razvijati osebnost ob tehnikah NLP, se nam pridruži! Vpisujemo v skupine za šolsko leto 2019/2020! Ob vpisu v mesecu juniju prejmeš komplet barvic s svojim imenom!

Za vpis v tečaje, ki potekajo na OŠ Venclja Perka Domžale in dodatne informacije pokliči na 040 416 682, 031 391 029 ali piši na: tanja@brainobrain.si

Urnik novih skupin:

 • Little Bob (5 – 6 let): torek, 16.00 – 18.00
 • Regular Bob (7 – 9 let): sreda, 17.00 – 19.00

Izobraževalni program Brainobrain je namenjen otrokom od 4. do 14. leta starosti. Temelji na celostnem razvoju možganov s pomočjo mentalne aritmetike ob uporabi abakusa ter razvoju osebnosti s pomočjo tehnik NLP (nevrolingvistično programiranje). Program je osnovan na metodi VAK, kjer otroci sprejemajo informacije hkrati skozi tri kanale: vizualni (vid), avditivni (sluh) in kinestetični (dotik). Dokazano je, da se najhitrejše in najučinkovitejše učenje ali pomnjenje odvija, ko otrok informacijo istočasno prejema preko dveh ali več čutil (vid, sluh, dotik …). S pomočjo abaka se ustvarja povezava med levo in desno stranjo možganov ter doseže njihova celostna aktivnost.

Cilj in rezultati programa Brainobrain

Razvijati intelektualne in življenjske veščine pri otrocih:

 • Koncentracija in pozornost
 • Matematične veščine
 • Samozavedanje
 • Hitrost in natančnost
 • Spomin
 • Vizualizacija
 • Kreativnost
 • Delovne navade
 • Slušne zaznave
 • Vodstvene veščine

Kaj pravijo starši?

Nisem si predstavljala, da bo hči tako napredovala

“Lano sem v Brainobrain Kranj vpisala januarja, ko ji je še nekaj mesecev manjkalo do petih let. Spraševala sem se, ali je sploh dovolj velika in ali bo zmogla slediti programu, čeprav je sicer bistra punčka. A se mi je brainobrain zdel tako dober, da sem želela poskusiti. Tega, kar je sledilo, si nisem mogla predstavljati vnaprej. Zelo pozitivno sem presenečena nad tem, da lahko še ne petletni otrok v samo desetih srečanjih usvoji toliko novega znanja!

Lana je zelo motivirana, rada ima brainobrain in skoraj vsak dan me sama prosi, da vadiva na abakus. In ob koncu vsakega srečanja sprašuje, kdaj bo spet lahko šla. Opazila sem tudi, da je že zdaj postala natančnejša, kot je bila, in tudi bolj ustvarjalna. Napredovala je v vseh pogledih, njeno dojemanje stvari, njeno razmišljanje … v vsem tem je napredovala. Zares sem zadovoljna, da smo jo vpisali, in brainobrain toplo priporočam vsem.”

(Ivana Jozić, Škofja Loka, Brainobrain Kranj)

*****************************************************************

“Z Brainobrain metodo se je Max spoznal pri 5 letih. Navdušen je, napredek je hiter – spoznal je števila, izboljšal je spomin, koncentracijo, postal je bolj samozavesten in nima prav nobenih težav z nastopanjem. Le pri treningu doma je imel na začetku malo odpora… vztrajali smo, Max je pa tudi trening doma sprejel. Pohvala Alji za njeno pozitivnost, srčnost in energijo, ki jo predaja Maxu in ostalim otrokom. Priporočam!”

(Katja, mami Maxa, 5 let, BOB Ljubljana)

*****************************************************************

“Pozitivno sem presenečena nad metodo Brainobrainin, saj nisem pričakovala tako kompleksnega treninga in hitrosti, s katero sin osvaja vse, kar se učite. Mislim, da se tudi v njegovem življenju že kažejo rezultati treninga, pri matematiki je viden napredek. Najlepše pa je, da na srečanjih uživa.”

(Lenča iz Ljubljane, mama Lana)

*****************************************************************

Več o programu si lahko preberete na: www.brainobrain.si, na FB povezavi pa utrinke iz naših srečan:  FB Brainobrain Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi