Bi jezikali po špansko ali pa mogoče po francosko?

Novo leto s seboj prinaša nove izzive, med njimi so tudi priložnosti, da se naučimo kaj novega in koristnega. Več kot koristno je zagotovo znanje tujih jezikov, da ne jezikaš samo v svojem jeziku, ampak še v kakšnem drugem. Odlično priložnost za pridobitev znanja tujih jezikov ponuja Center za mlade Domžale, ki je razpisal začetna in nadaljevalna tečaja španskega in francoskega jezika.

Tečaj španskega jezika

V Centru za mlade bomo v februarju znova jezikali po špansko! Ob torkih, med 17:00 in 18:30.

Razpisujemo prijave za začetni in nadaljevalni tečaj. Izvedel se bo tisti, za katerega bomo prijali več prijav. Tečaj je namenjen mladim med 15. in 30. letom.

Cena tečaja: 45 eur / 15 srečanj, ob minimalno 6 udeležencih. Tečaj vodi Irena Grmek, uni. dipl. hisp. in soc. kulture.

Prijave zbiramo na info@czm-domzale.si ali 040/255-568 do 31. januarja 2019.

Tečaj francoskega jezika

V februarju bomo pričeli s tečajem francoščine, ki bo potekal ob sredah, med 17:45 in 19:15.

Prijave zbiramo za začetni in nadaljevalni tečaj. Izvedel se bo tisti za katerega bomo prejeli več prijav.

Cena tečaja: 40 eur / 15 srečanj, ob minimalno 6 udeležencih. Tečaj vodi Tanja Manigoda Stanojević, dipl. profesorica francoskega jezika in književnosti.

Obvezne prijave do 31. 1. 2019 na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Odprtje fotografske razstave DOTIK

Vabljeni na odprtje fotografske razstave DOTIK, ki bo v četrtek, 24. januarja 2019, ob 19. uri. Razstavlja Luka Zabret, dipl. akademski slikar

Luka Zabret, mladi multimedijski umetnik, se ukvarja z instalacijami, fotografijo in VR umetnostjo. V delih pogosto raziskuje razmerja med kulturno eksistencialnimi temami kot so religija, nadrealistična absurdnost ter procesi percepcij naravnih in virtualnih okolij ter teles.

Leta 2016 je diplomiral na ALUO pod mentorstvom Sašo Sedlačka in Boruta Vogelnika. Svoje znanje je izpopolnjeval tudi v tujini. Študiral je študiral v Franciji na École nationale supérieure d’art de Dijon (2015) ter na Portugalskem na Faculdade de Belas Artes da Universidade do Porto (2017). Trenutno zaključuje magistrski študij slikarstva v Ljubljani, pod mentorstvom Žige Kariža (prej znanim kot Janez Janša).

Na razstavi si boste lahko ogledali fotografije, ki so nastale v tehniki analogne fotografije in predstavljajo dele telesa. Fotografije so nastale v zadnjih dveh letih študija avtorja Luke Zabreta.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi