32. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 32. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V tokratnem predprazničnem Tedniku Domžalca si boste v uvodu lahko ogledali nekaj utrinkov z odprtja domžalskega Čarobnega mesta. Gre za novost – butično in praznično okrašeno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa raznovrstna ponudba, od ročnih izdelkov, daril in medenih dobrot … do primerne gostinske ponudbe. Sledi nekaj utrinkov s prihoda Božička, ki je tudi letos v Češminovem parku obiskal domžalske otroke. Letos je imel Božiček kar nekaj težav s prihodom, saj mu je pot prekrižal policist, ki mu ni verjel, da je res pravi Božiček.

Aktualne novice vam bo predstavila Karin Lisjak.

V Galeriji Domžale smo obiskali odprtje posthumne razstave akademske kiparke in profesorice Štefanije Košir Petrič. Razstava, ki bo na ogled do 9. januarja 2020, nosi naslov “Izboljševalka sveta”, skozi razstavljene kipe in kolaže pa vstopamo v avtoričin portret, ki označuje njeno dolgo in močno povezanost s popolnostjo. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj utrinkov iz ustvarjalne delavnice, ki je potekala v domžalski knjižnici, udeleženci delavnice pa so pod vodstvom kreativne skupine Masimm ustvarjali božične zvezde iz krep papirja. Za sam zaključek tednika pa vas bomo popeljali od Ribnice do Kamnika, saj smo obiskali prireditev, ki jo že vrsto let pred božičem pripravlja Folklorna skupina Kamnik.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi