29. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 29. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne septembrske dogodke. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V uvodu 29. Tednika Domžalca si bomo ogledali utrinke s 1. skupščine Združenja slovenskih poklicnih gasilcev, ki je pretekli teden potekala v Domžalah. V nadaljevanju bomo obiskali prenovljeno Galerijo Domžale, kjer bodo sedaj lahko ponudili več in bolje. Odprtje prenovljene galerije je spremljalo tudi odprtje razstave akademskega kiparja Boštjana Kovačiča, ki jo je poimenoval “Minevanje”. Sledi skok na Brdo pri Lukovici, kjer je Mešani pevski zbor Šentviški zvon s slavnostnim koncertom obeležil 30-letnico delovanja.

V Tedniku Domžalca bo z vami Karin Lisjak.

O tem, zakaj veljajo vrtnice za simbol ljubezni, da so bile pri nas nekdaj del nevestine dote, katere so najpogostejše napake ljubiteljev vrtnic in o vrsti drugih zanimivosti, si boste lahko ogledali v prispevku o novembrskem Srečanju pod slamniki, na katerem so gostili Matjaža Mastnaka, ki se je izkazal za pravo vrtničarsko enciklopedijo. Sledijo še utrinki iz folklorno likovnega večera, ki je v Kulturnem domu Franca Bernika potekal v organizaciji Kulturnega turističnega društva Slovenske pisanice iz Doba pri Domžalah.

Za zaključek 29. Tednika Domžalca vam bomo predstavili napoved letošnjega Čarobnega decembra, ki se bo v Domžalah začel v nedeljo, 1. decembra s prižigom prazničnih luči. Letos nas čaka tudi novost – butično in praznično okrašeno Čarobno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa praznično gurmansko in darilno ponudbo.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi