27. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 27. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne septembrske dogodke. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V 27. Tednika Domžalca bomo najprej izžrebali nekoga, ki je sodeloval v naši nagradni igri, v kateri bo prejel brezplačno menjavo pnevmatik pri Avtopomoč Iztok Kepec, s.p.. V nadaljevanju si boste ogledali utrinke s tradicionalnega srečanja zakonskih jubilantov župnije Domžale, ki so pri sveti maši v domžalski cerkvi obnovili zakonsko zaobljubo. Minuli teden je v organizaciji Obrtne zbornice Domžale in Občine Domžale potekal 1. Festival podjetništva, ki je bil v celoti namenjen generaciji v tretjem življenjskem obdobju. V sklopu dogodkov »Srečanja z ustvarjalci« so v Knjižnici Domžale gostili Slovenskega pisatelja Lenarta Zajca, ki v osrčje svojega literarnega zanimanja postavlja sodobnega človeka in njegovo preživetje, posameznika v soočenju z družbo in družbenimi normami.

Tednik Domžalca vodi Karin Lisjak.

Obiskali smo 23. srečanje starejših gasilk in gasilcev Gasilske zveze Domžale, ki vsako leto v mesecu novembru poteka v dvorani gasilskega doma na Žejah pri Sveti Trojici. Na srečanju so se zbranim gasilkam in gasilcem zahvalili za njihov prispevek in požrtvovalno delo, obenem pa je bilo srečanje tudi priložnost za druženje in obujanje spominov. Prav tako smo obiskali dobrodelni koncert Župnijske karitas Domžale, katerega namen je združiti vse ljudi dobrega srca, da s skupnimi močmi pomagajo vsem, ki so pomoči potrebni. Koncert, ki je postal že tradicionalen, je tudi letos privabil številne obiskovalce. Na koncu oddaje ne spreglejte še obvestila in nekaj nasvetov o obvezni menjavi pnevmatik.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi