26. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. To pa tokrat ne bo vse, saj vas čisto ob koncu oddaje čaka še nagradna igra, s katero si boste lahko prislužili brezplačno menjavo pnevmatik na vašem jeklenem konjičku. 

Ob 20. uri bo na sporedu 26. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne septembrske dogodke. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V 26. Tednika Domžalca vam bomo predstavili utrinke s praznovanja 10-letnice delovanja Društva Šola zdravja, ki je desetih letih delovanja preraslo v množično gibanje odraslih, saj danes šteje že 4.500 članov, ki vsako jutro telovadijo v 203 skupinah, ki delujejo v več kot 100 krajih po Sloveniji. Obiskali smo tudi večnamensko ploščad na domžalskem tržnem prostoru, kjer se je zadnjo soboto v mesecu oktobru odvijalo tradicionalno (pred) martinovanje s prijatelji iz Koprivnice iz sosednje hrvaške in vinarji iz Slovenije.

Poznate disk golf, kjer mečemo frizbi (leteči disk) v posebej oblikovano kovinsko košaro? Po novem je ta relativno neznan šport možno igrati tudi v Domžalah, saj so v Krpanovem parku zgradili poligon. Zavod za šport in rekreacijo Domžale je v Domžale pripeljal v teh krajih še relativno neznan šport, imenovan disk golf, ki ga je možno igrati v Krpanovem parku v Domžalah, kjer so zgradili poligon. Mesec oktober – mesec požarne varnosti ne mine brez tradicionalnega kviza gasilske mladine PGD Študa, ki je letos potekal že 17. zapovrstjo. Tudi tokrat je kviz potekal na OŠ Venclja Perka, na njem pa je sodelovalo 24 pionirskih in 16 mladinskih gasilskih ekip. Na predvečer dneva spomina na mrtve smo obiskali domžalsko pokopališče, kjer je potekala tradicionalna žalna komemoracija, namenjena počastitvi spomina na mrtve.

Skozi aktualne novice vas bo v video pregledu popeljala Karin Lisjak.

Za zaključek tokratnega tednika si ogledate še napovednik ob prihajajočem dobrodelnem koncertu Župnijske karitas Domžale “Skupaj na poti”, ki bo v Športni dvorani Domžale potekal v petek, 8. novembra 2019, ob 20. uri.

To pa še ni vse. Čisto na koncu oddaje vas čaka še nagradna igra, ki je več kot primerna za ta čas, saj se bliža datum, ko bo potrebno preobuti jeklene konjičke. Izmed vseh pravilnih odgovorov na naše vprašanje, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel brezplačno menjavo pnevmatik. Nagrado je prispeval Avtopomoč Iztok Kepec iz Doba pri Domžalah. Več o nagradni igri boste izvedeli v oddaji, tu vam razkrivamo samo to, da je potrebno odgovore napisati spodaj pod komentarje.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

Komentarji uporabnikov
Tagi