10. junij 2017 – Agility tekma v Domžalah in zapora Krumperške ceste

Kinološko društvo Domžale se je lani vrnilo na zemljevid državnih agility tekem. Nadvse uspešna organizacija tekme v preteklem letu z velikim številom udeležencev je prepričala Kinološko zvezo Slovenije – Komisijo za agility, da je letos domžalski tekmi dodelila še pomembnejšo vlogo. Poleg tega, da bo 10. junija v Domžalah državna tekma, bo tekma štela tudi za kvalifikacije za evropski pokal in svetovno prvenstvo.

Zaradi posebnega pomena tekme lahko pričakujemo, da se bo prijavljenih tekmovalcev kar trlo. Kot je to običajno, bodo tekmovalci tekmovali v treh kakovostnih razredih – od A1 do A3 – in gledalci si bodo lahko ogledali atraktivne teke tekmovalnih parov v različnih velikostnih skupinah (mali, srednji, veliki). Na poligonu domžalskega kinološkega društva bo tako živahno in veselo cel dan. Poleg razburljivih tekov in bolj ali manj resnih obračunov med tekmovalci bodo na vadišču tudi stojnice, poskrbljeno bo za jedačo in pijačo. Organiziran pa bo tudi bogat srečelov, z obilnimi nagradami seveda. In še to: vsaka srečka bo dobitna.

Zaradi predvidenega velikega števila tekmovalcev in gledalcev bo v soboto, 10. junija 2017, zaprta Krumperška cesta in sicer v delu, ki teče pod Šumberkom mimo društva – to je od križišča pri Domžalskih vratih do Virske ceste. Ta del prometne površine bo namenjen parkiranju sodelujočih na domžalski agility tekmi. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo. 

Avtor: KD Domžale
Komentarji uporabnikov