Priprave na Rogli končane, na vrata že trkajo prve tekme

Pretekli teden je na Rogli minil tudi v znamenju ženskega nogometa, saj so se vse  selekcije Ženskega nogometnega kluba Radomlje, U11, U13, U15, U17 in članice mudile v tem prekrasnem okolju na pripravah.

Prve so se v ponedeljek, 3. avgusta 2015 zgodaj zjutraj, z avtobusom na 1517 metrov nadmorske višine odpeljale članice, dekleta U17 in U15. Sledil je naporen ritem treningov in prijateljska tekma, poleg nogometnih obveznosti pa so se dekleta tudi zabavala. Privoščila so si namakanje v bazenu, sankanje in ostale zanimive in družabne zadeve. Dekleta so pod vodstvom trenerjev na Rogli opravila 5 treningov in odigrala medsebojni prijateljski tekmi, v četrtek pa so njihovo pristonost zamenjale igralke ekip U11 in U13, ki so trenirala in se poleg treningov tudi zabavala pod vodstvom trenerke, ki je skrbela, da jim tudi v času počitka in času pred spanjem ni bilo dolgčas.

Verjamemo, da so dekleta vseh ekip priprave zapuščala s težkim srcem, saj so v odličnem vremenu in na prijetnih 20+ stopinjah neizmerno uživala in se zabavala, ob vsem tem pa imela odlične pogoje za treniranje. Velika zahvala gre našim prijateljem na Rogli, organizatorjem, oskrbovalcem igrišč, kuharicam, snažilkam in vsem, ki so poskrbeli, da smo teden dni v njihovi družbi preživeli brezskrbno in se lahko posvetili tako treningom, kot druženju in spoznavanju, ob vsem tem pa bili brezskrbni in imeli vedno polne želodčke.

Seveda so bili z nami tudi donatorji, ki so poskrbeli, da so naša dekleta imela še boljše pogoje za delo, katerim se iz srca zahvaljujemo in se seveda priporočamo tudi v bodoče: TOPDOM d.o.o., Mercator, Red Bull Slovenija in UKI d.o.o.

Sedaj se bodo treningi nadaljevali v ustaljenem ritmu v našem Športnem parku Radomlje, razpored treningov pa si lahko ogledate na povezavi: Urnik treningov – ŠP Radomlje

Spodaj si lahko ogledate fotogalerijo s prijateljske tekme deklet U17 in članic, to in veliko več pa je na voljo na našem Facebook profilu: www.facebook.com/ZNKRadomlje

Foto: Rok Zore

Posted by ŽNK Radomlje on 4. avgust 2015

Avtor: Uroš Juračič; Foto: Rok Zore, trenerji ŽNK Radomlje
Tagi