Ples za vsakogar – in to brezplačno!

Že od kar se je človek postavil na dve nogi in shodil, ga spremljata šport in umetnost. In že od nekdaj ga spremlja nekaj, kar združuje to oboje – ples. Predstavlja zdravo gibanje in izražanje, ki poskrbi za našo motoriko, telesno pripravljenost in splošno dobro počutje. S plesom si poleg telesnih sposobnosti treniramo tudi naše psihične sposobnosti, izboljša se nam namreč spomin, posluh, ritem in še kaj, najboljša stvar pa je, da se ob tem neizmerno zabavamo in sprostimo od napetega vsakdana. Pleše lahko prav vsak, ne glede na starost, spol, raso, velikost, itd.

Ker se pozitivnih učinkov plesa in nasploh ukvarjanja s športom zavedajo tudi v Plesni šoli Miki, so se odločili, da za vse pripravijo Mikijeve plesne tedne!

Od 29. 8. do 11. 9. 2016, so namreč za prav vse obiskovalce pripravili 2 brezplačna tedna odprtih vrat, kjer boste lahko prav vsi preskusili različne vadbe in tečaje, ki jih ponujajo. 

Otroci, stari od 18 mesecev pa vse tja do 15 let in dijaki bodo lahko brezplačno plesali kar dva tedna in sicer se bodo lahko preiskusili v baletu, hip-hopu, break dance-u, jazz baletu, pop plesih, gibalni igralnici in mnogih drugih zvrsteh.

Študenti in odrasli pa s ''kurjenjem kalorij'' lahko začnete v tednu od 5. 9. do 11. 9., ko boste lahko preiskusili VIIT vadbo Alenke Košir, Jazz balet, Zumbo, Hip-hop, Funkcionalno vadbo, Jogo, Orientalske plese in druge zvrsti.

Urnike si lahko ogledate na: http://www.mikiples.com/vstopna/urnik/urnik

Predhodna prijava ni potrebna.

V oktobru se začenjajo tudi družabni plesi in salsa, za katero bodo imeli študenti tudi poseben popust. Prav tako se v oktobru začne tudi nova atraktivna plesna vadba Latino lady, namenjena mlajšim aktivnim ženskam.

Verjamemo, da boste med pestro izbiro našli ples ali vadbo, ki bo ustrezala vašemu počutju in telesu. Kar pa je najpomembneje, ob plesu se vedno zabavamo in sprostimo od vsakdanjih stresov, kar je v teh časih vsekakor dobrodošlo in skoraj da nujno.

Avtor: Tjaša Derstvenšek
Tagi