V Domžalah se odpira Humana Second Hand trgovina

Humana People to People globalno

Humana People to People je humanitarna organizacija, ki po vsem svetu združuje 29 neodvisnih nacionalnih združenj, ki so vsi člani federacije Humana People to People. Od sedemdesetih let prejšnjega stoletja smo zavezani spopadanju z nekaterimi največjimi svetovnimi humanitarnimi, socialnimi in okoljskimi izzivi. Naša organizacija s svojimi člani sodeluje in jih podpira pri izvajanju ključnih programov na terenu v Afriki, Aziji, Evropi, Severni in Južni Ameriki. Vsi smo zavezani isti agendi: zaščiti planeta, gradnji skupnosti in podpori ljudi, saj je le tako možno sprostiti potencial pozitivnih sprememb.

V srcu nosimo niz načel in principov za ustvarjanje potrebnih sredstev, ki nam omogočajo razvojno delo. Ta cilj je skupen z našimi številnimi partnerji, tako na nacionalni in mednarodni ravni , ki so – in še naprej podpirajo – naše delo. V sodelovanju z ljudmi v njihovih skupnostih in našimi številnimi partnerji podpiramo države, ko si prizadevajo izpolniti cilje trajnostnega razvoja ZN in si prizadevajo ustvariti trajne pozitivne spremembe.

Humana People to People zbiranje, sortiranje in prodaja rabljenih oblačil

Z zbiranjem in prodajo rabljenih oblačil kumuliramo finančno osnovo, ki se nato vlaga v projekte družbenega razvoja, hkrati pa s tem skrbimo za varovanje okolja. Rabljena oblačila zbiramo v prav za to namenjenih zabojnikih po vsej Evropi in Severni Ameriki, pogosto v sodelovanju z občinami in lokalnimi podjetji ter skupnostmi. Oblačila obdelamo v sortirnih centrih, razvrstimo in ovrednotimo; nekaj oblačil gre v prodajo v naše second-hand trgovine v Evropi in Severni Ameriki, medtem ko ostala oblačila potujejo v nadaljnje sortiranje in prodajo v Afriko in Srednjo Ameriko. V Evropi ima Humana People to People več kot 400 trgovin v več kot 15 državah. Zbiranje in prodaja rabljenih oblačil je ključnega pomena pri zmanjševanju odpadkov, spodbujanju ponovne uporabe, zagotavljanju cenovno dostopnih oblačil državam v razvoju in zbiranju sredstev za financiranje neprecenljivega razvojnega dela.

V Evropi ima Humana People to People več kot 400 trgovin v več kot 15 državah.

Humana People to People Slovenija

Humana People to People Slovenija ima 20-letne izkušnje z zbiranje rabljenih oblačil. V tem času smo uspeli organizirati dobro utečen sistem za zbiranje s 500 zabojniki, razpršenih po najpomembnejših krajih in lokacijah po državi. Vsako leto zberemo več kot 2.500 ton oblačil. S finančnim presežkom podpiramo naše mednarodne in lokalne projekte.

Septembra letos smo začeli z odpiranjem Humana Second Hand trgovin v Sloveniji. Prvo smo odprli 23. 9. 2021, na Stritarjevi ulici 5 in je naša glavna in vodilna trgovina.

V ponedeljek, 15. 11. 2021, ob 10. uri, pa Vas vabimo na slavnostno otvoritev druge Humanine trgovine z rabljenimi oblačili v Domžalah, Ljubljanska cesta 86 (SPB-1).

Na Ljubljanski cesti 86 v Domžalah (SPB-1) Humana odpira drugo trgovino z rabljenimi oblačili.

Decembra bomo lahko naše stranke sprejeli še na novi lokaciji v Ljubljani, na Slovenski cesti, v bližini Drame.

V naših trgovinah prodajamo rabljena oblačila visoke kakovosti po ugodnih cenah. Vabimo vse, da pridete in postanete del prijetne nakupovalne izkušnje!

V naših trgovinah prodajamo rabljena oblačila visoke kakovosti po ugodnih cenah.

Več o Humani People to People Slovenija si lahko preberete na naši spletni strani, spremljate pa nas lahko tudi preko Facebook strani in Instagram profila.

Naročnik oglasa: Humana d.o.o.

Tagi