Spoznaj slovenske nogavice Momara!

Udobne in praktične nogavice so nepogrešljiv kos naše garderobe. Pomembno je, da ustrezajo svojemu namenu, modnemu stilu in naravi osebe, ki jih nosi. Vse to in še več vam ponujajo tudi slovenske nogavice Momara – čas je, da jih spoznate tudi vi!

Vse bolj barvita in pisana zasnova nogavic je močno pripomogla k temu, da to ni več zgolj praktičen kos oblačil, ampak so nogavice postale pomemben del našega outfita. Tega se zelo dobro zavedajo tudi v slovenskemu podjetju Momara, ki že od leta 1990 izdeluje visokokakovostne nogavice za različne namene.

Gre za družinsko pletilsko podjetje iz Mirne na Dolenjskem, katerega letna proizvodna kapaciteta znaša 1.000.000 nogavic. Uspešno poslovanje je rezultat dolgoletnih izkušenj, strokovnosti in sodobne tehnologije. Zaradi tega ni nič presenetljivega, da je Momara danes eno vodilnih podjetij na področju ponudbe nogavičarskih izdelkov na domačih tleh.

Momara – slovenske nogavice po vašem okusu!

Podjetje Momara si neprestano prizadeva izdelovati kakovostne nogavice, ki bi v najboljši meri zadovoljile želje in potrebe širokemu krogu uporabnikov.

V njihovi ponudbi boste naleteli na pester proizvodni program, pri čemer se uporabljajo izključno kakovostni materiali, ki ustrezajo standardu Oeko-Tex Standard 100:

  • športne nogavice,
  • ženske nogavice,
  • moške nogavice,
  • otroške nogavice,
  • zabavne nogavice,
  • nogavice po naročilu

Športne nogavice Momara za vse športne aktivnosti

Vsi, ki ste se ali se še vedno ukvarjate s športnimi aktivnostmi, se dobro zavedate pomena kakovostnih nogavic.

Športne nogavice Momara so izdelane na bombažni ali poliamidni osnovi. Opremljene so z zračniki za boljše odvajanje pota, ojačitvami na predelu podplata in zasnovo, ki preprečuje žulje.

V kategoriji športnih nogavic Momara boste naleteli na pestro ponudbo nogavic za različne športne aktivnosti. Izbirate lahko med kolesarskimi, tekaškimi, pohodniškimi in večnamenskimi nogavicami, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Prav tako pa ne spreglejte ponudbe športnih kompresijskih nogavic, ki dodatno stabilizirajo nogo in poskrbijo za boljšo prekrvavitev mišic.

Ženske in moške nogavice Momara za vse priložnosti in okuse

Ženske in moške nogavice Momara se med seboj razlikujejo predvsem v svojih motivih in barvnih odtenkih. Kot boste ugotovili so ženske nogavice v svetlejših in bolj živobarvnih tonih, medtem ko pri moških nogavicah prevladujejo nekoliko temnejši toni.

Vse nogavice Momara so izdelane iz kakovostnega bombaža, ki dobro diha in je prijeten na otip. Prav tako boste v obeh kategorijah naleteli na nogavice v različnih višinah – klasične visoke, srednje visoke, nizke in stopalke.

Izbirate lahko med enobarvnimi ali pisanimi modeli ali pa se odločite za nogavice z mehkejšo elastiko, ki so primerne za tiste, ki se spopadate z otekanjem nog.

Otroške nogavice Momara razveseljujejo mnogo otrok

Pri izbiri otroških nogavic je njihov izgled običajno na prvem mestu. In s tega vidika bodo otroške nogavice Momara zagotovo navdušile vsakega malčka, saj so v ponudbi na voljo nogavice z različnimi motivi, kot so živali, vozila, risani junaki in še mnogo drugega.

Če k temu dodamo še številne različne barvne odtenke in pisane kombinacije, postane izbor otroških nogavic popoln.

Otroške nogavice Momara pa ne razveseljujejo zgolj otrok, ampak tudi njihove starše. Otroške nogavice so izdelane iz kakovostnega bombaža, ki dobro diha in preprečuje neprijetne vonjave.

Na voljo so vam klasične visoke in nizke nogavice, lahko pa izberete tudi dokolenke. Za mlajše otroke so v ponudbi otroških nogavic tudi modeli z bremzicami in zimske termo nogavice.

Zabavne nogavice Momara z živahnimi motivi

Že dolgo je jasno, da nogavice niso več le dolgočasen dodatek k našemu modnemu izgledu. V zadnjem času so vse bolj v trendu nogavice z izvirnimi in zabavnimi motivi, ki pri marsikomu poskrbijo za veliko veselja in radosti.

Pestra ponudba zabavnih nogavic z živahnimi motivi vam je na voljo tudi v ponudbi Momara. Te vas ne bodo navdušile le s svojim videzom, ampak tudi s svojo kakovostjo. Izdelane so iz kakovostnega bombaža, zato si z njimi polepšajte vsak dan v tednu posebej, ali pa jih izberite za unikatno rojstnodnevno darilo.

Slovenske nogavice Momara – popolno darilo za praznično obdarovanje!

Nogavice so bile sicer v preteklosti na seznamu nezaželenih daril, vendar časi so se spremenili in nogavice prav tako. Danes pri mnogih ljudeh privabijo nasmeh na obrazu, vendar le, če so pozorno izbrane.

Ne spreglejte že vnaprej pripravljenih darilnih paketov nogavic Momara. V njih so 2, 3 ali 4 pari bombažnih nogavic z različnimi motivi in barvnimi kombinacijami.

Za praznični december lahko izberete pakete z motivi jelenčkov, snežink, smrečic, novoletnih okraskov in še mnogo drugega. Z njimi boste svojim bližnjim podarili nasmeh in toplino, lahko pa si darilni paket sestavite tudi sami.

Glede na to, da se obdobje prazničnih obdarovanj nezadržno bliža, smo prepričani, da ste dobili že veliko idej za izbiro daril. Ste pomislili tudi na slovenske nogavice Momara? Prepričani smo, da vas bodo navdušile!

Naročnik oglasa: Momara d.o.o.

 

Tagi