V ponedeljek na Viru brezplačno varstvo za otroke

Ponedeljek, 14. 8. 2023 je v Sloveniji razglašen za dan solidarnosti, ki je dela prost dan in bo namenjen pomoči potrebnim. V Športno Atletskem Društvu Mavrica so se odločili na pomoč priskočiti z organizacijo brezplačnega varstva za otroke.

Brezplačno varstvo za otroke je organizirano v sodelovanju z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale in bo potekalo v ponedeljek, 14. avgusta 2023 od 6. do 20. ure na naslovu Zoisova ulica 43, Vir, 1230 Domžale. Varstvo je primerno za otroke od 3.5 do 15 leta starosti, ki bodo v varnem varstvu obarvanem s športnimi akrivnostmi, ustvarjanjem in obiski igralnih parkov v bližini. Poskrbeli bodo tudi za prehrano (zajtrk, kosilo, vmesne malice…).

Zaradi lažje organizacije so prijave obvezne. Športno Atletsko Društvo Mavrica sprejema prijave na info@sadmavrica.si ali preko spleta na naslovu www.sadmavrica.si 

Brezplačno varstvo za otroke je namenjeno staršem, ki boste v ponedeljek, 14. avgusta 2023 priskočili na pomoč vsem, ki jo potrebujejo, medtem pa boste lahko otroke brezplačno v varstvo zaupali srčnim osebam, ki bodo zanje poskrbeli.

Avtor: Petra Petravič, Foto: Športno Atletskem Društvu Mavrica

 

Tagi