Zeleni dan z ekipo Domžalec.si

Izzivi in privlačne nagrade na Ljubljanski cesti v Domžalah!

Jutri, v petek, 20. septembra 2024, se bo v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Domžalah odvil težko pričakovani Zeleni dan. Ljubljanska cesta bo zaprta za promet in se za en dan prelevila v prijeten javni prostor za vse generacije. Dogajanje bo pestro, z različnimi aktivnostmi, ki bodo poskrbele za športno, kulturno in zabavno vzdušje.

Na voljo bodo športne aktivnosti, ulični koncerti, kava na avtobusni postaji, ulične igre, fotografska razstava na temo trajnostne mobilnosti, knjižnica pod krošnjami, pa tudi priljubljena popoldanska prireditev Kuhna na plac in še veliko več. Za vse obiskovalce bo na voljo tudi brezplačni minibus.

Obiščite našo stojnico!

Na ekipa portala domzalec.si bomo z veseljem pozdravili vse obiskovalce na naši stojnici, kjer smo za vas pripravili zanimive nagradne izzive s privlačnimi nagradami, ki jih podarjata Selectbox in Terme Snovik.

Kako sodelovati v naših izzivih?

Kolesarski izziv
Preizkusite svoje mobilno kolesarske veščine na kolesu ob naši stojnici, ker vam bo naša ekipa razložila navodila.

Instagram izziv

  • Objavite fotografijo ali video s Zelenega dneva v Domžalah na vašem Instagram Storyju.
  • Označite naš profil: @domzalec.si.
  • Prepričajte se, da je vaš profil javen, da lahko vidimo vašo objavo.

Facebook izziv
Pod našo uradno Facebook objavo o Zelenem dnevu prilepite svojo najboljšo fotografijo z dogodka. Zberite čim več všečkov, saj bodo ti vplivali na izbor nagrajencev.

Sudoku izziv
Vzemite sudoku na naši stojnici, ga rešite, nato pa dodajte svoje ime, priimek in kontaktne podatke (e-mail) ter ga oddajte v posebno škatlo na naši stojnici.

Izziv mladi novinar
Napišite prispevek o Zelenem dnevu – opišite dogajanje, vzdušje in svojo izkušnjo. Prispevek z dolžino vsaj 300 besed, pošljite na info@domzalec.si ali nam ga izročite v tiskani obliki na stojnici. Ne pozabite dodati svojega imena, priimka in kontaktnih podatkov.

Se vidimo jutri na Ljubljanski cesti v Domžalah, kjer vas čakajo zanimive aktivnosti, zabava in odlične nagrade!

Pridružite se nam in doživite nepozaben dan!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Domžalec

Sorodni prispevek:

Domžale bodo v petek postale srce trajnostne mobilnosti

Tagi