Zaključek poletnih dejavnosti v Knjižnici Domžale

Po dobrem mesecu pouka smo že skoraj pozabili, kaj smo delali med poletnimi počitnicami. Pridne in zveste bralce in poslušalce, ki so sodelovali v poletnih bralnih projektih Knjižnice Domžale, smo zadnji teden v septembru opomnili na njihove počitniške dosežke in jih nagradili za sodelovanje. Otroci so sodelovali pri projektu Moje poletno bralno popotovanje (organizacija Knjižnica Domžale) in pri projektih Poletavci in NajPoletavci (v organizaciji Mestne knjižnice Ljubljane). Skupno je v poletnih projektih sodelovalo 109 otrok.

Otroci so si v Knjižnici Domžale ogledali predstavo po slikanici H. Janisch z naslovom ”Majhno težavo imam”, je rekel medved v izvedbi Pravljične FrTiNe.  Dvorano so zapolnili do zadnjega stola in nam s tem dokazali, da je branje še vedno vrednota in pomemben del življenja velikega števila mladih, za kar se iskreno zahvaljujemo staršem in vsem, ki spodbujate in podpirate pot v svet knjig.

Vse otroke in mladino tudi tekom šolskega leta vabimo v svet poslušanja, branja in znanja s projekti Moje bralno popotovanje, Rad berem, 1,2,3 … znam! Zgibanke vas že čakajo v Knjižnici Domžale in vseh njenih enotah v Mengšu, Moravčah, Trzinu, Ihanu in Šentvidu pri Lukovici.

Za več informacij povprašajte vašo knjižničarko/knjižničarja ali pa obiščite spletno stran Knjižnice Domžale.

Prijazno vabljeni!

Avtor: Knjižnica Domžale; Foto: Knjižnica Domžale

Tagi