Občina Domžale podelila štipendije 12 študentom in dijakom

Župan Občine Domžale je z izbranimi študenti podpisal pogodbe o štipendiranju v študijskem letu 2014/2015. Štipendije je prejelo 12 študentov,

»Danes pred menoj sedite samo izbranci in ponosen sem na vas, tako, kot sem ponosen, da našim mladim občankam in občanom že vrsto let omogočamo pogoje za uspešnejše izobraževanje in nadaljnjo študijsko motivacijo. Potrebno je pomagati tistim, na katere bo ta občina kasneje lahko najbolj računala,« je dejal župan Občine Domžale, Toni Dragar ter vsem štipendistom ob podpisu pogodbe čestital in zaželel uspešno nadaljevanje šolanja tudi v prihodnje. Ob koncu je župan vse lepo povabil, da se poleg obiska naše prestolnice, udeležijo tudi kakšnega od prazničnih dogodkov, ki se bodo odvijali od 26. do 30. decembra 2014 na prireditveni ploščadi pri tržnem prostoru v Domžalah.

Za štipendije se je za šolsko leto 2014/2015 potegovalo 67 študentov, podeljenih je bilo 12 štipendij in sicer, 5 štipendij za nadarjene dijake in študente, 3 štipendije za socialno šibke dijake in 4 štipendije za deficitarne poklice.

Dobitniki štipendij so: Blaž Cotman, Barbara Grmek, Rok Kališnik, Blaž Kvas, Špela Orehek, Gašper Pavlin, Neža Pirnat, Marcel Pirš, Ožbej Jakob Popelar, Anja Rudof, Matic Slabanja in Ema Smolnikar.

Vsem čestitamo in želimo uspešen študij!

Avtor: Občina Domžale; Foto: Občina Domžale
Tagi